کد: 217125006 آبان 1404 ساعت 01:53682 بازدید

اولین برد خارج از خانه

بتیس ۰-۲ اتلتیکو: سیمئونه در سه امتیازی بارسلونا

اتلتیکومادرید با پیروزی ۲-۰ برابر رئال بتیس، در رتبه چهارم به سه امتیازی بارسلونا رسید.
بتیس ۰-۲ اتلتیکو: سیمئونه در سه امتیازی بارسلونا

به گزارش "ورزش سه"، اتلتیکو مادرید در دیداری که در آن دو چهره کاملاً متفاوت از خود نشان داد، موفق شد در ورزشگاه لاکارتوخا مقابل رئال بتیس به پیروزی برسد و اولین برد خارج از خانه خود در فصل جاری را جشن بگیرد.

دیه‌گو سیمئونه پیش از بازی تأکید کرده بود که تیمش برای رسیدن به اهداف بزرگ، نیاز به ثبات در بازی‌های خانگی و خارج از خانه دارد، چیزی که تا پیش از این در لالیگا (مقابل اسپانیول، آلاوس، مایورکا و سلتاویگو) و لیگ قهرمانان (مقابل لیورپول و آرسنال) دیده نشده بود.

بازی با ریتمی آرام آغاز شد و هیچ‌کدام از دو تیم تا دقیقه چهارم موقعیت خاصی خلق نکرده بودند. در این دقیقه، اتلتیکو از یک کرنر استفاده کرد. کوکه توپ را به جولیانو در پشت محوطه جریمه رساند و او با یک والی تماشایی با پای چپ، توپ را به تور دروازه کوبید و پائو لوپز را غافلگیر کرد تا اتلتیکو خیلی زود ۱-۰ پیش بیفتد.

2253060

در دقیقه ۱۲، اتلتیکو در یک ضدحمله سریع فرصت دیگری ساخت. الکس بائنا با پاسی دقیق نیکو گونزالس را در موقعیت شوت‌زنی قرار داد. شوت کات‌دار گونزالس می‌توانست گل دوم را رقم بزند، اما پائو لوپز با واکنشی استثنایی توپ را مهار کرد.

بتیس تا دقیقه ۲۰ نتوانست دروازه یان اوبلاک را تهدید کند، اما بالاخره با یک همکاری در جناح راست خطرناک ظاهر شد. بیرین با دریبلی زیبا نیکو گونزالس را جا گذاشت و توپ را سانتر کرد اما ضربه سر کوچو هرناندز تحت فشار خیمنز از بالای دروازه به بیرون رفت.

دقایقی بعد، در دقیقه ۳۰، بتیس بهترین فرصت خود را داشت. بیرین سانتری بلند به محوطه جریمه فرستاد و کوچو توپ را برای عبده کاشت. شوت عبده خطرناک بود اما اوبلاک به خوبی آن را مهار کرد.

اتلتیکو پاسخ این موقعیت را در دقیقه ۳۵ داد. جولیانو با نفوذی سریع، بازیکن حریف را پشت سر گذاشت و وارد محوطه جریمه شد. به جای شوت، او توپ را به خولین آلوارز پاس داد که ضربه‌اش با اختلاف اندک به بیرون رفت. در حالی که بتیس برای جبران گل تلاش می‌کرد، اتلتیکو در دقیقه ۴۵ ضربه نهایی را زد. پس از اعتراض بتیس به یک پنالتی مشکوک (برخورد لو نورمان با ناتان)، اتلتیکو در ضدحمله‌ای سریع به گل دوم رسید. جایی که آلوارز با حرکتی تند و تیز، توپ را سانتر کرد و الکس بائنا آن را کنترل کرد و سپس با ضربه‌ای دقیق به گوشه دروازه گل دوم را به ثمر رساند.

2253059

نیمه دوم اما داستان متفاوتی داشت. بتیس با ورود لوسلسو جان گرفت و بازی را در دست گرفت. لوسلسو در همان دقایق ابتدایی با شوتی از راه دور سعی در گلزنی داشت اما توپ با یک اختلاف کم از کنار دروازه به بیرون رفت.

بتیس در ادامه نیمه دوم موقعیت‌های دیگری هم داشت اما اتلتیکو مقاومت کرد و اجازه نداد دروازه‌‌اش باز شود تا با ثبت کلین‌شیت سه امتیاز را به دست بیاورد. در حال حاضر در جدول لالیگا، رئال با ۲۷ امتیاز صدرنشین است، بارسلونای ۲۲ امتیازی در رتبه دوم ایستاده و  ویارئال و اتلتیکومادرید با ۲۰ و ۱۹ امتیاز در رتبه‌های بعدی هستند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار