کد: 217290813 آبان 1404 ساعت 20:197.6K بازدید

گیوکرش به دربی خواهد رسید

خوش‌بینی آرسنال: ماشین گلزنی زود برمی‌گردد

آرسنال امیدوار است ویکتور گیوکرش پس از وقفه بازی‌های ملی به میادین برگردد و برای دربی حساس برابر تاتنهام آماده شود.
خوش‌بینی آرسنال: ماشین گلزنی زود برمی‌گردد

به گزارش ورزش سه، در آرسنال به بازگشت زودهنگام ویکتور گیوکرش خوشبین است. به گزارش اتلتیک، مهاجم سوئدی احتمالاً پس از وقفه بازی‌های ملی در دسترس خواهد بود.

گیوکرش در دیدار برابر برنلی به دلیل مصدومیت عضلانی بین دو نیمه تعویض شد و قطعاً بازی امشب مقابل اسلاویا پراگ و همچنین دیدار مهم پایان هفته برابر ساندرلند را از دست می‌دهد.

میکل آرتتا، سرمربی آرسنال، روز گذشته اعلام کرد نگران وضعیت مهاجم تیمش است و برای تعیین مدت غیبت او باید آزمایش‌های بیشتری انجام شود.

با این حال، منابع نزدیک به باشگاه می‌گویند در آرسنال این خوش‌بینی وجود دارد که گلزن سابق اسپورتینگ پس از تعطیلات ملی آماده بازگشت به میدان خواهد بود. هدف این است که گیوکرش بتواند در دربی شمال لندن مقابل تاتنهام، که برای ۲۳ نوامبر برنامه‌ریزی شده، به میدان برود.

2255608

در همین حال، گابریل مارتینلی، نونی مادوئکه، کای هاورتز و مارتین اودگارد هم همچنان در حال ریکاوری هستند و هنوز مشخص نیست آیا می‌توانند به بازی مقابل تاتنهام برسند یا نه.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
8اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار