کد: 217366717 آبان 1404 ساعت 12:5810.8K بازدید

پیگرینی مربی کارکشته‌ای با ذهن جوان و پویا

پیشنهاد عجیب و جذاب: فوتبال مثل بسکتبال بشود!

سرمربی بتیس، مانوئل پیگرینی، قانون تازه‌ای برای فوتبال پیشنهاد کرد. طبق پیشنهاد او فوتبال شبیه بسکتبال خواهد شد.
پیشنهاد عجیب و جذاب: فوتبال مثل بسکتبال بشود!

به گزارش ورزش سه، پس از پیروزی ۲-۰ بتیس برابر لیون در هفته چهارم مرحله گروهی لیگ اروپا، سرمربی شیلیایی در نشست خبری ایده‌ای غیرمنتظره مطرح کرد؛ پیشنهادی برای افزودن قانونی جدید به فوتبال.

قانونی مشابه، سال‌هاست در بسکتبال وجود دارد. پیش‌تر هم بحث‌هایی درباره امکان بازبینی داور ویدئویی برای کارت زرد دوم یا کرنرهای مشکوک مطرح شده بود. اما آنچه پیگرینی گفت، کاملا جدید بود. قانونی که می تواند اساس فوتبال را زیر و رو کند.

در فوتبال، به تعبیر او، «اتفاق کافی نمی‌افتد». طی سال‌ها پیشنهادهای بسیاری برای افزایش پویایی بازی مطرح شده، اغلب آن‌قدر عجیب که ارزش بحث نداشته‌اند. اما شاید این بار، یک مربی کهنه‌کار بتواند نگاه‌ها را تغییر دهد.

2256974

مانوئل پیگرینی، ۷۲ ساله، دهه‌هاست که در فوتبال حرفه‌ای نفس می‌کشد؛ مربی‌ای که تجربه‌ فرسوده‌اش نکرده و هنوز سرشار از ایده‌های تازه است.

او در کنفرانس خبری پنج‌شنبه گفت: "قانونی که به فوتبال کمک می‌کند این است که پس از عبور توپ از خط نیمه، دیگر اجازه بازگرداندن آن به نیمه خودی داده نشود." منظور پیگرینی این است که مثل بسکتبال، وقتی یک تیم در زمان حمله توپ را از نیمه خودش وارد نیمه زمین حریف می کند دیگر اجازه ندارد به عقب برگردد و وارد زمین خودی بشود.

پیگرینی توضیح داد که چنین تغییری می‌تواند بازی را "پویاتر و نزدیک‌تر به دروازه حریف" کند.

پیشنهادی ساده اما رادیکال، از ذهن مربی‌ای که هنوز باور دارد فوتبال می‌تواند جسورتر و زنده‌تر شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
12اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار