کد: 217378717 آبان 1404 ساعت 20:3011.1K بازدید

شناورسازی قشم 0 – نساجی 3

لیگ یک: نساجی لیگ برتر را رزرو کرده

شاگردان فراز کمالوند موفق شدند در خارج از خانه به یک برد قاطع دست پیدا کنند.
لیگ یک: نساجی لیگ برتر را رزرو کرده

به گزارش "ورزش سه"، تیم شناورسازی قشم که بعد از مشکلات فراوان و تغییرات ناگهانی کادر فنی، عصر امروز مقابل نساجی مازندران به میدان رفته بود، دست خالی زمین را ترک کرد. شاگردان فرارز کمالوند در این بازی که در چارچوب هفته یازدهم لیگ برتر برگزار شد، موفق شدند با سه گل به برتری برسند.

بازی از ساعت 17:30 در ورزشگاه خلیج فارس بندرعباس آغاز شد. از همان ابتدا تیم میهمان سعی کرد برتری خود را دیکته کند و موفق به این کار هم شد. در دقیقه 21 روی یکی از حملات، مهاجم نساجی بعد از فریب دادن دروازه‌بان، توپ را در عرض به حسین شنانی رساند و شنانی در حالی که چهار مدافع نارنجی پوش را مقابل خود می‌دید، با یک شلیک، دروازه را باز کرد.

حتی بعد از این گل هم تیم شناورسازی نتوانست آنطور که باب میل خودش هست حمله کند. شاگردان فرشاد پیوس با وجود اینکه دوست نداشتند در خانه امتیازی از دست بدهند اما مقابل صدرنشین لیگ حرف خاصی برای گفتن نداشتند. روند بازی تا پایان به همین صورت دنبال شد.

2257163

در ادامه، علی نصیری دو گل دیگر هم برای نساجی زد. او گل دوم قائمشهری‌ها را با دریافت پاس در عرض و قرار گرفتن در مصاف تک به تک و ضربه بغل پا به ثمر رساند. گل سوم را اما خودش توپ را برداشت و چندگام برداشت و وارد محوطه جریمه شد و وقتی دروازه بان را مقابل خود دید، توپ را بالاتر از دستان او به گوشه دروازه فرستاد.

این سه گل باعث رقم خوردن یک برد قاطع دیگر برای نساجی شد. تیمی که حالا 27 امتیازی شده و فاصله زیادی با دیگر تیم‌های مدعی ایجاد کرده. اگر اتفاق خاصی نیفتد باید این تیم را از همین حالا صعودکرده دانست. شناورسازی هم با پذیرفتن چهارمین باخت متوالی با 9 امتیازی که دارد در رده شانزدهم جدول و منطقه سقوط به کارش ادامه خواهد داد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
16اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار