کد: 217379917 آبان 1404 ساعت 20:4328K بازدید

بارها و بارها گفتم که می‌توانیم گل بزنیم

رحمتی: یادم نمی‌آید کسی با اسکوچیچ این کار را کرده باشد!

سید مهدی رحمتی پس از پیروزی برابر تراکتور به تمجید از بازیکنان تیمش پرداخت.
رحمتی: یادم نمی‌آید کسی با اسکوچیچ این کار را کرده باشد!

به گزارش ورزش سه، مهدی رحمتی پس از پیروزی خیبر برابر تراکتور در کنفرانس مطبوعاتی حاضر شد و در ابتدا اظهار داشت: در ابتدای صحبت‌های خود از خدای خودم به خاطر این لطفی که به من و مجموعه‌ام و تیم و مردم این شهر در این شب به‌یادماندنی داشت. در ادامه از مجموعه باشگاه و مالک محترم‌مان تشکر می‌کنم که همیشه کنارمان هستند. از شما خبرنگاران عزیز هم تشکر می‌کنم که در این مدت همیشه کنار تیم بودید و آرامشی که به مجموعه تیم منتقل می‌کردید، کاملا حس می‌شد و این موضوع در مسیری که در آن حرکت می‌کنیم، خیلی به ما کمک می‌کند.

او با اشاره به عملکرد تیمش در این بازی گفت: به بازیکنان تیمم خسته نباشید می‌گویم. همانطور که دیروز گفتم، می‌دانستند که وارد چه زمینی می‌شوند و قرار است چه شرایطی را رقم بزنند. ما کاملا روی نقاط قوت و ضعف تیم تراکتور شناخت کافی داشتیم. این تیم در ۳۰ بازی گذشته خود یک باخت داشت و در هفت بازی اخیر گلی دریافت نکرده بود. از زمانی که آقای اسکوچیچ به تراکتور تشریف آورده‌اند، یادم نمی‌آید از تیمی جلو افتاده باشند و آن تیم توانسته باشد کامبک بزند. با تیمی بازی داشتیم که کیفیت خیلی بالایی داشتند و ما تماپ تلاش‌مان را کردیم که این تیم را تحت فشار بگذاریم و بالا بازی کنیم.

رحمتی ادامه داد: ما قبل از گل تراکتور، چند موقعیت خیلی خوب داشتیم و در شروع نیمه دوم هم موقعیت‌های خیلی خوبی ایجاد کردیم که می‌توانستیم از آن استفاده کنیم و شاید در آن صورت نتیجه بازی فرق می‌کرد. اواخر بازی تراکتور با توجه به نتیجه خیلی ما را تحت فشار قرار داد که آن هم به خاطر کیفیت بازیکنان‌شان بود. بازیکنان ما با دل و جان از دروازه و نتیجه مخافظت کردند. از هواداران عزیز تشکر می‌کنم و این سه امتیاز را به همه لرتباران عزیز هدیه می‌کنیم که همیشه انرژی مثبت‌شان همراه تیم بوده است. در نهایت باز هم به بازیکنانم بابت این بازی جانانه و فداکارانه‌ای که امروز به نمایش گذاشتند، تبریک می‌گویم.

2257193

سرمربی خیبر در واکنش به اظهارات مربی تراکتور گفت: ما می‌دانستیم روی ضربات ایستگاهی و ارسال از جناحین می‌توانیم به تراکتور گل بزنیم و خیلی تلاش کردیم که به زمین حریف بیاییم و از کناره‌ها بتوانیم اوت، کرنر و ضربات ایستگاهی کسب کنیم‌ و از کناره‌ها ارسال داشته باشیم. من در هفته گذشته بارها و بارها به بچه‌ها گفتم که می‌توانیم به گل برسیم. یک گل زدیم و چندین موقعیت داشتیم که از بخت بد ما، امروز روز خوب آقای بیرانوند بود و فکر می‌کنم یکی از بهترین روزهایش را در لیگ برتر پشت سر گذاشت. برنامه ما پرس روی دو مدافع میانی تراکتور و خود آقای بیرانوند بود که خدا را شکر توانستیم روی این مسئله هم به گل برسیم. موقعیت‌های دیگری هم روی دروازه خلق کردیم و بچه‌ها کاملا می‌دانستند در این بازی دنبال چه چیزی هستیم. کل مجموعه ما یکدل و یکصدا بود که این سه امتیاز را در خانه خودمان نگه داریم و به هواداران هدیه کنیم

او در ادامه عنوان کرد: ما کاملا آنالیز کرده بودیم و کاملا می‌دانستیم تیم تراکتور روی ضربات ایستگاهی و ارسال از کناره‌ها و اوت دستی ضعف دارد و آن هم شاید به خاطر میانگین قدی پایین و کیفیت فنی بالای بازیکنان‌شان است. این هم یک تاکتیکی بود که از آن استفاده کردیم و به گل رسیدیم و سه امتیاز بازی را کسب کردیم. تراکتور هم بازیکنان باکیفیت و خوبی دارند و دنبال این بودند که از عمق دفاع ما و پشت خط هافبک ما و کارهای ترکیبی به گل برسند اما ما سعی کردیم محفظه جلوی خط دفاع‌مان را ببندیم و دفاع‌مان را بیرون از آن باکس نگه داریم و به کناره‌ها هدایت‌شان کنیم تا به ارسال روی بیاورند. چند ارسال هم داشتند که آقای دیناروند خیلی خوب واکنش نشان داد. در بقیه دقایق، بازی در اختیار ما بود.

وی افزود: درست است که تراکتوری‌ها توپ و گردش توپ را داشتند اما ما هر زمانی که توپ را می‌گرفتیم، خطرساز شدیم و چندین و چند موقعیت یه دست آوردیم و از دست دادیم. در نهایت شما نمی‌توانید کیفیت تراکتور را کتمان کنید. یک تیم باکیفیت، قهرمان سال قبل با کادرفنی خوب است و من به بازیکنانم برای این سه امتیاز افتخار می‌کنم.

رحمتی در مورد حضور بازیکنان جوان در تیمش گفت: ما یک مجموعه خصوصی هستیم و امسال هدف‌مان استفاده از بازیکنان جوانی هستند که در آینده می‌توانند وارد فوتبال ایران شوند و به مجموعه خیبر کمک کنند. در صحبت‌هایی که با مالک محترم داشتیم، تمام هدف‌مان استفاده از بازیکنان جوان است و خیلی خوشحالم که بچه‌ها تمام تلاش‌شان را می‌کنند و نسبت به تیم‌شان و لباس‌شان تعهد دارند و تمام تمرکزشان را می‌گذارند که تمام نکاتی را که گفتیم، در زمین اجرا کنند. خیلی خوشحالم.

سرمربی خیبر در پایان گفت: من دوست دارم با جوان‌ها کار کنم، چون خودم هم زمانی که جوان بودم و به فجرسپاسی رفتم، شادروان یاوری و سپس هم آقای پیروانی به من لطف کردند و فضا دادند و من هم دوست دارم همین رویه را ادامه بدهم. ما یو هدفگذاری برای باشگاه‌مان داریم و در همان راستا جوانگرایی را منطقی انجام می‌دهیم. شاید یک سری بازی‌ها را روی اشتباهاتو سهل‌انگاری از دست بدهیم اما در آینده حرف‌های زیادی برای گفتن خواهند داشت و انشالله می‌توانند در بالاترین سطح فوتبال خودشان را نشان بدهند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
30اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار