کد: 217395918 آبان 1404 ساعت 14:0312.9K بازدید

کنده خودش را رساند

اعلام فهرست جدید بارسلونا با یک سورپرایز

فهرست بازیکنان بارسلونا برای بازی مقابل سلتاویگو با یکی دو شگفتی اعلام شد.
اعلام فهرست جدید بارسلونا با یک سورپرایز

به گزارش "ورزش سه"، بارسلونا این یکشنبه از یکی از ورزشگاه‌هایی که در سال‌های اخیر بدترین نتایج را در آن داشته است: بالائیدوس، بازدید می‌کند. بلوگرانا، که هنوز بهترین فرم خود را پیدا نکرده و پس از تساوی در بروژ در لیگ قهرمانان اروپا می‌آید، امشب با هدفبیشتر نشدن فاصله امتیازی با رئال مادرید و در صورت امکان، ارائه تصویری قانع‌کننده که هواداران را قبل از آخرین وقفه ملی سال هیجان زده کند، مقابل سلتاویگو قرار می‌گیرد.

هانسی فلیک هنوز نمی‌تواند روی خوان گارسیا و رافینیا حساب کند، که نفرات بعدی هستند که از بخش درمانی کاتالان‌ها خارج خواهند شد. در اصل، هر دو بلافاصله پس از فیفا دی مجوز پزشکی دریافت خواهند کرد. 

2256715

ژول کنده که دیروز نتوانست تمرین را با هم تیمی‌هایش کامل کند، در فهرست فراخوانده شدگان برای سفر به ویگو قرار گرفته است. مدافع میانی فرانسوی آخرین بازی بارسا را با مشکلات جسمانی به پایان رساند و در روزهای اخیر نتوانسته به طور عادی تمرین کند، اما بخشی از تیم اعزامی خواهد بود. خواهیم دید که آیا دقایقی برای بازی پیدا می‌کند یا خیر.

از طرف دیگر، آندریاس کریستنسن پس از از دست دادن سه بازی اخیر، از جمله ال کلاسیکو، به دلیل ناراحتی‌های عضلانی، به لیست بلوگرانا بارگشته است. باشگاه هیچ اطلاعیه پزشکی صادر نکرده بود، اما این یکشنبه بازگشت او را اعلام کرد. نیروی تقویت خوبی برای فلیک در آستانه دیداری که اریک گارسیا به دلیل شکستگی بینی که در مقابل بروژ متحمل شد، با ماسک بازی خواهد کرد. اریک احتمالاً در پست دفاع راست ترکیب اصلی قرار خواهد گرفت.با وجود اینکه ایده اولیه این بود که او به تیم ذخیره در بازی امروز بعدازظهر مقابل تورنت کمک کند، عدم قطعیت در مورد کنده باعث شده است که ژاوی اسپارت نیز توسط فلیک فراخوانده شود. این مدافع کناری به لیستی از بازیکنان آکادمی می‌پیوندد که کوچن، آلر و درو آن را تکمیل می‌کنند.

2257518

فهرست بازیکنان دعوت شده از سوی هانسی فلیک برای سلتا-بارسا

شزنی، کوچن، ادر آلر، بالده، آرائوخو، کوبارسی، جرارد مارتین، ژول کنده، اریک گارسیا، ژاوی اسپارت، فرمین، کاسادو، اولمو، فرانکی دی یونگ، برنال، درو، فران تورس، لواندوفسکی، لامین یامال، رشفورد، رونی بردغجی.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
12اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار