
به گزارش "ورزش سه"، گزارشها حاکی از آن است که زیون سوزوکی، دروازهبان ژاپنی پارما، پس از سیوی که در جریان تساوی ۲-۲ تیمش مقابل میلان در بازی شب گذشته انجام داد، دچار شکستگی انگشت شده و احتمالاً برای رفع این مشکل نیاز به عمل جراحی خواهد داشت؛ از این رو مدتی خانهنشین خواهد بود.
این ملیپوش ژاپنی در مسابقه تساوی ۲-۲ بین پارما و میلان در ورزشگاه تاردینی، در ترکیب اصلی حضور داشت. او شاهد بود که تیمش ابتدا با گلهای الکسیس سائلماکرز و رافائل لیائو با نتیجه ۲-۰ عقب افتاد، اما سپس با گلهای آدریان برنابه و انریکو دلپراتو، نتیجه به تساوی ۲-۲ برگشت.

در دقیقه ۸۲، سوزوکی مجبور به واکنش شد تا مانع از گل دوم شخصی سائلماکرز و بازگشت میلان به برتری شود. سائلماکرز تقریباً در موقعیت تک به تک با سوزوکی در لبه محوطه جریمه بود. بازیکن بلژیکی موفق شد دروازهبان را دور بزند، اما در این حین پای خود را به طور تصادفی روی دست دروازهبان گذاشت و سپس شوت نهایی او از کنار دروازه به بیرون رفت.
بر اساس گزارش اسکای اسپورتس ایتالیا، سوزوکی دچار شکستگی انگشت سوم دست چپ خود شده است. در چند روز آینده مشخص خواهد شد که آیا او برای درمان این مصدومیت نیاز به عمل جراحی خواهد داشت یا خیر.
سوزوکی از زمان پیوستن به پارما در تابستان ۲۰۲۴، تنها یک مسابقه سری آ را به دلیل محرومیت در آغاز فصل ۲۵-۲۰۲۴ مقابل اودینزه، از دست داده است.