کد: 217398518 آبان 1404 ساعت 16:0010.1K بازدید

فراتر از مسی و پپ: گریزمان تاریخ‌ساز شد

آنتوان گریزمان در پیروزی اتلتیکو مادرید مقابل لوانته در ورزشگاه متروپولیتانو نقشی کلیدی داشت.
فراتر از مسی و پپ: گریزمان تاریخ‌ساز شد

به گزارش "ورزش سه"، این بازیکن فرانسوی در دقیقه ۶۱ وارد زمین شد و بلافاصله پس از ورود، گل دوم (۲-۱) را برای تیم روخی‌بلانکو به ثمر رساند و سانتر دقیق مارکوس یورنته را از روی خط دروازه به تور چسباند.

در دقیقه ۸۰، مهاجم فرانسوی با دومین گل خود، بازی را به پایان رساند؛ این بار از توپ برگشتی که توسط مدافع لوانته تقریباً از زیر تیر دروازه دفع شده بود، استفاده کرد. شوت اولیه در این صحنه را خولیان آلوارز زده بود و آغازگر آن خود گریزمان بود.

2257300

با این عملکرد، «شاهزاده کوچک» (لقب گریزمان) همچنان به نوشتن تاریخ در اتلتیکو مادرید ادامه می‌دهد. اول از همه، او نهصدمین گل تیم سیمئونه را در لالیگا به ثمر رساند. تیم روخی‌بلانکو برای رسیدن به این آمار زیر نظر مربی آرژانتینی، به ۵۲۸ بازی نیاز داشت.

 بهترین گلزنان دوران سیمئونه به ترتیب آنتوان گریزمان با ۱۳۸ گل، کوریا (۶۷)، دیگو کاستا (۴۹)، موراتا (۴۶) و فالکائو (۴۳) هستند.

علاوه بر این، این بازیکن فرانسوی اکنون با ۱۳۸ گل، به بازیکنی تبدیل شده است که بیشترین گل را برای یک مربی مشخص در تمام تاریخ لالیگا به ثمر رسانده است. او با دو گل مقابل لوانته، از مسی که ۱۳۷ گل زیر نظر گواردیولا به ثمر رسانده بود، پیشی گرفت. زارا با اورکیزو ۱۲۹ گل و کریستیانو رونالدو تحت هدایت مورینیو ۱۲۰ گل به ثمر رسانده‌اند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
6اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار