کد: 217514924 آبان 1404 ساعت 01:142.3K بازدید

تکلیف صعود هفته آخر مشخص می‌شود

با دبل وولتماده: آلمان رنج کشید ولی برد

آلمان با دبل نیک وولتما‌ده از کمین لوکزامبورگ جان سالم به‌در برد و با دشواری با نتیجه 2-0 به پیروزی رسید.
با دبل وولتماده: آلمان رنج کشید ولی برد

به گزارش ورزش سه، در لوکزامبورگ، شبی که خیلی‌ها انتظار یک پیروزی آسان برای آلمان داشتند، به یکی از دشوارترین آزمون‌های تیم ناگلزمان تبدیل شد. میزبان از همان دقیقه‌های نخست با جسارتی کم‌نظیر وارد میدان شد و چند بار با انتقال‌های سریع، خط دفاعی آلمان را به دردسر انداخت. ضربه‌های درداری و سینانی، و البته شانس بزرگی که زالفسکی از پنج متری از دست داد، هشدارهای جدی برای باومان بود؛ در حالی که آلمان در نیمه اول بارها در تلاش برای شکستن دفاع منسجم شیرهای سرخ ناکام ماند.

با آغاز نیمه دوم اما جریان بازی تغییر کرد. آلمان با هدف‌مندی بیشتری به میدان برگشت و خیلی زود به نتیجه رسید. پاولوویچ با ارسال قطری درخشان، سانه را در عمق پیدا کرد و او هم با هوشمندی، وولتما‌ده را مقابل دروازه صاحب توپ کرد؛ مهاجم جوان با نوک پا توپ را از شش متری به گوشه دروازه فرستاد و بن‌بست را شکست.

2259519

لوکزامبورگ همچنان تلاش کرد واکنش نشان دهد و یک بار دیگر با شوت سنگین درداری تا آستانه گل تساوی پیش رفت، اما دقت ضربه او کافی نبود.

2259521

گل دوم آلمان، که با حرکت زیبای ترکیبی سانه، باکو و وولتما‌ده ساخته شد، مقاومت میزبان را کاملا در هم شکست. سانه درست مثل گل اول از سمت راست پایه‌گذار این حرکت منجر به گل شد. پاس عمقی و دقیق باکو، فرار حساب‌شده وولتما‌ده و ضربه تمام‌کننده و مطمئن او، نتیجه را 2-0 کرد و انرژی لوکزامبورگ را فرو نشاند. از این لحظه به بعد، میزبان بیشتر به پاس‌های عرضی و رو به عقب پناه برد و توان حمله‌ور شدن را از دست داد.

2259520

تعویض‌های پیاپی دو تیم در دقایق بعدی ریتم بازی را کند کرد و آلمان بدون نیاز به فشار مضاعف، بازی را مدیریت کرد. در نهایت، تیم ناگلزمان با وجود دشواری‌های فراوان، به پیروزی رسید؛ بردی که بیش از آن‌که نمایانگر برتری مطلق باشد، نشان‌دهنده بلوغ در عبور از یک مسابقه سخت بود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
8اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار