کد: 217575227 آبان 1404 ساعت 01:185.8K بازدید

سلام جام جهانی، یک مدعی آمد

غرش 6 گله آلمان: ماشین نه، اثر هنری

تیم ملی آلمان با ارائه یک بازی درخشان و تماشایی، اسلواکی را 6-0 در هم کوبید تا به عنوان تیم اول گروه مستقیما راهی جام جهانی شود.
غرش 6 گله آلمان: ماشین نه، اثر هنری

به گزارش ورزش سه، آلمان در شهر لایپزیش به معنای واقعی کلمه غرید. نمایش تیم ناگلزمان نمایش بلوغ، سرعت و تعادل یک تیم بزرگ بود؛ تیمی که می‌خواست نشان دهد شایسته صعود مستقیم به جام جهانی است. پیروزی 6–0 برابر اسلواکی محصول هماهنگی و جسارتی بود که از دقیقه نخست در زمین موج می‌زد.

آلمان از سوت آغاز، نبض مسابقه را در اختیار گرفت. پاس‌های کوتاه و دقیق، گردش سریع توپ و برتری کامل در نیم‌فضاها باعث شد اسلواکی خیلی زود در محوطه خودی فرو برود و تا دقایق متمادی حتی توان بیرون آمدن از لاک دفاعی را نداشته باشد. نتیجه این برتری، گل اول آلمان در دقیقه 18 بود. زمانی که وولته‌ماده روی ارسال عالی کیمیش ضربه سری تمیز و زیبا زد و قفل بازی را شکست. چند دقیقه بعد اسلواکی شانسی برای زدن گل تساوی داشت، اما واکنش عالی باومان آلمان را در مسیر عالی‌اش حفظ کرد.  

2260555

از آن پس، جریان بازی به‌طور کامل یک‌طرفه بود. آلمان با ریتمی تند اما کنترل‌شده، با پاس‌های آرام و ضربه‌های درست و سالم، دفاع اسلواکی را متر به متر عقب‌تر راند. گنابری در دقیقه 29 اختلاف را به دو گل رساند؛ پاس نرم گورتسکا و زمان‌بندی دقیق حرکت گنابری، تصویری کامل از فوتبال حساب‌شده ناگلزمان بود. اما نقطه اوج نمایش آلمان در دقایق پایانی نیمه اول رقم خورد؛ جایی که سانه در کمتر از پنج دقیقه دو بار دروازه دوبراوکا را گشود. گل اول با ضربه‌ای آرام و استادانه و گل دوم با جهشی جالب و ضربه‌ای تماشایی با پا از زاویه بسته. نیمه اول با نتیجه 4–0 تمام شد، اما آنچه آلمان نشان داد در واقع یک بیانیه بود: تیمی که می‌خواست بگوید هم انضباط دارد، هم خلاقیت و هم عطش گلزنی.

2260558

نیمه دوم با همان تسلط آغاز شد، هرچند سرعت بازی طبیعی‌تر شده بود و آلمان دیگر نیازی نمی‌دید با آن سرعت خیره‌کننده نیمه اول حمله کند. ناگلزمان شروع به ایجاد تغییرات در ترکیب کرد؛ انمچا، باکو، تیاو، براون و سرانجام اودراوگو وارد زمین شدند تا نیمه دوم آلمان چهره‌ای جوان‌تر پیدا کند. هر بازیکن تازه‌واردی که پا به میدان گذاشت، در جریان روان تیم حل شد.

2260559

با این حال، آلمان هنوز حساب را نبسته بود. گل پنجم در دقیقه 67 به ثمر رسید؛ حمله‌ای سریع که با پاس‌های کوتاه و حرکت‌های هماهنگ شکل گرفت و سرانجام با ضربه عالی و تمام‌کننده ریدله باکو از یازده متری به تور نشست تا این جوان آلمانی دقایقی بعد از ورود به زمین گلزنی کند. گل ششم اما زیباترین داستان امشب بود؛ اودراوگو، تنها دو دقیقه پس از ورودش به زمین، با پاس‌های پشت‌سرهم انمچا، وولته‌ماده و سانه صاحب موقعیت شد و با ضربه‌ای آرام با بغل پا، نخستین گل ملی خود را ثبت کرد. یک جوان دیگر از کارخانه استعدادسازی آلمان بیرون آمد و امشب در این شب زیبای فوتبال ژرمن‌ها اولین گل ملی‌اش را زد.

2260557

اسلواکی در دقایق پایانی تلاش‌هایی پراکنده داشت اما در برابر نظم تاکتیکی آلمان و فشار ثابت همه خطوط تیم ناگلزمان، مجال چندانی پیدا نکرد. در پایان، شهر لایپزیش شاهد یکی از یکپارچه‌ترین و کامل‌ترین نمایش‌های آلمان در رقابتهای انتخابی جام جهانی بود. این تیم نه تنها به جام جهانی رفت بلکه با غرشی بلند فریاد زد که همه رقبا باید به چشم یک مدعی نگاهش کنند.

2260556
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
12اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار