
به گزارش "ورزش سه"، تیم طبیعت اسلامشهر که سال گذشته با کسب رتبه پنجمی به کار خود پایان داد، امسال در هفته نخست میزبان تیم رازین پلیمر بود، تیمی که از دسته یک مردان به لیگ برتر صعود کرد و با اکثر بازیکنان سال گذشته خود در این رقابتها شرکت کرده است.
ابراهیم وادی سرمربی طبیعت در ابتدای این مسابقه از ترکیب افشین فتاح، علی یوسف پور، امید زارع، امیر کرمی، عرفان نوروزی، بهنام حاجی پور و ابوالفضل قلی پور (لیبرو) استفاده کرد.
در تیم رازین پلیمر نیز محمدامین رحیمی، یونس رحیم زاده، علی ولی زاده، آرمان آتشین، رسول خریداری، محمدرضا آل جلیل و علیرضا آقا مجیدی (لیبرو) ترکیب شروع کننده بودند.
نظارت بر این مسابقه را عباس امانی شهرک و حمید راهجردیان به عنوان ناظران فنی و داوری برعهده داشتند.
مرتضی اکرمی، مجتبی نعمتی و مجتبی بیداریان نیز به ترتیب به عنوان داور اول، داور دوم و داور ویدئوچک، قضاوت این مسابقه را برعهده داشتند.
شاگردان ابراهیم وادی در ستهای اول و دوم ۲۵ بر ۲۰ و ۲۵ بر ۲۲ به پیروزی رسیدند تا یک گام فاصله با برد داشته باشند اما رازین پلیمر در ست های سوم و چهارم با امتیاز ۲۵ بر ۲۰ و ۲۵ بر ۱۹ به پیروزی رسید تا مسابقه به ست حساس پنجم کشیده شود.
در ست پنجم تیم طبیعت ۱۵ بر ۱۳ به پیروزی رسید تا سه بر دو برنده نهایی این مسابقه باشد که ۵۰۰ تماشاگر داشت و وبه مدت ۱۵۵ دقیقه طول کشید.