
به گزارش ورزش سه، در رقابتهای مرحله یکشانزدهم نهایی جام حذفی فوتبال تیم هوادار تهران در ورزشگاه پاس قوامین مقابل برق شیراز قرار گرفت و در شرایطی که که موقعیتهای بیشتری خلق کردند، با نتیجه ۳ بر ۱ حریف خود را شکست داد و جواز صعود به مرحله بعد را به دست آورد.
شاگردان رضا ربیعی بازی را هجومی آغاز کردند و خیلی زود توانستند جریان مسابقه را در اختیار بگیرند. ستاره نیمه نخست محمدمهدی طهماسبی بود؛ بازیکنی که در دقیقه ۱۵ دروازه برق را باز کرد و سپس در دقیقه ۴۴ روی فرصتطلبی خود دومین گل را نیز به ثمر رساند تا هوادار با برتری مطمئن و نتیجه ۲ بر صفر نیمه نخست را به پایان برساند.
در ابتدای نیمه دوم برق شیراز تلاش کرد به بازی برگردد و در دقیقه ۴۶ توسط احمدرضا دهداری به گل رسید؛ گلی که امید بازگشت را برای شاگردان علیاصغر کلانتری زنده کرد، با این حال در ادامه نتیجه تغییر نکرد و در دقیقه ۸۵ حسین رنجبر با شوتی دقیق گل سوم را وارد دروازه برق کرد تا عملاً کار این دیدار تمام شود.
با این پیروزی هوادار به مرحله یکهشتم نهایی جام حذفی صعود کرد و حالا باید منتظر قرعهکشی دور بعد باشد؛ جایی که به عنوان نماینده لیگ دسته اول شانس تقابل با تیمهای لیگ برتری را داشته باشد.
گلهای مسابقه:
هوادار: محمدمهدی طهماسبی (۱۵ – ۴۴)، حسین رنجبر (۸۵)
برق شیراز: احمدرضا دهداری (۴۶)
ترکیب هوادار:
گودرز داوودی، کسری رحمتی، سعید غلامعلیبیگی، امیرمحمد ستایش، مهدی ترکمان، سلمان بحرانی، افشین صادقنژاد، مهرداد بایرامی، حسین حیدری، محمدمهدی طهماسبی و سجاد تارتار
سرمربی: رضا ربیعی
ترکیب برق شیراز:
رضا حیدری، محمدرضا جعفری، بهروز هوشمند، امیررضا بهروزی، محمد بهزادی، بابک عبداللهزاده، الیاس عفادله، سیدعباس موسوی، علیرضا حکیمینژاد، ایمان شوریابی و وحید نعمتی
سرمربی: علیاصغر کلانتری