
به گزارش "ورزش سه"، یک گل لحظه آخری از علی خدادادی حکم حذف زودهنگام ذوب آهن از رقابتهای جام حذفی را امضا زد. ذوب آهن در نیمه اول مقابل چادرملو رقابتی پایای داشت و در نیمه دوم هم حملاتی روی دروازه میزبان انجام داد اما در نهایت با یک گل تن به شکست داد.
قاسم حدادیفر سرمربی ذوب آهن در نشست خبری بعد از این بازی گفت: «به تیم خوب چادرملو تبریک میگویم. فکر میکنم بازی خیلی خوبی بود و هر دو تیم هجومی بازی کردند. در نهایت آنها توانستند از فرصتهایشان استفاده کنند. ما هم به خاطر یک لحظه عدم تمرکز باعث شد گل بخوریم و بازی را از دست بدهیم.»
او درباره چادرملو و شرایط ورزشگاه شهید نصیری یزد نیز گفت: «تیم خوبی دارند و به آنها تبریک میگویم. یک تبریک هم به مردم یزد دارم که تیمشان را خوب حمایت کردند. امیدوارم همیشه پشت تیمشان باشند و شرایط خوبی داشته باشند.»
حدادیفر در واکنش به اینکه آیا پیش بینی این بازی سخت را داشته یا نه، پاسخ داد: «داشتیم در مقابل صدرنشین لیگ بازی میکردیم و جام حذفی هم فرمت خاص خودش را دارد. ما آمده بودیم فوتبال مالکانه داشته باشیم، نتیجه بگیریم و بتوانیم در جام حذفی خودمان را به مراحل بالا برسانیم اما یک عدم تمرکز باعث شد در وقت قانونی نتیجه را واگذار کنیم و از جام حذفی کنار برویم. همانطور که گفتم چادرملو تیم خوب و باکیفیتی دارد و بیدلیل نیست که اینجای جدول است.»