کد: 217727504 آذر 1404 ساعت 09:138.5K بازدید

اورتون شایسته برد بود

آموریم: خیلی ناامید، عصبانی و حیرت‌زده‌ام

سرمربی پرتغالی اذعان کرد که از نحوه بازی منچستریونایتد رضایت ندارد و به شدت از بازیکنانش بابت نمایش در اولدترافورد انتقاد کرد.
آموریم: خیلی ناامید، عصبانی و حیرت‌زده‌ام

به گزارش "ورزش سه"، منچستریونایتد که پس از وقفه بازی‌های ملی بازگشته بود و پنج بازی متوالی بدون شکست را پشت سر گذاشته بود، در خانه مغلوب اورتون شد. روبن آموریم در پایان بازی انتقادات سختی را متوجه بازیکنانش کرد و از از دست دادن سه امتیاز، به ویژه در حالی که تقریباً تمام ۹۰ دقیقه مقابل ۱۰ نفر بازی می‌کردند، ابراز تأسف نمود.

او در مصاحبه با بی‌بی‌سی اسپورت، بیشتر روی عملکرد تیم تمرکز کرد تا نتیجه و گفت: «آن‌ها با ۱۱ بازیکن و حتی با ۱۰ بازیکن، تیم بهتری بودند. احساس کردم ما با همان شدت همیشگی در زمین حضور نداشتیم. آن‌ها شایسته پیروزی بودند. تیم حریف با اخراج بازیکنشان به ما کمک کرد. ما باید در تمام لحظات بیشتر کار کنیم. اگر آن‌ها ۱۰ نفره هستند، باید آن‌ها را تا یک‌سوم دفاعی‌شان تحت فشار قرار دهیم. باید بیشتر کار کنیم.»

2263139

آیا این یک پسرفت است؟ بله. به خصوص از نظر نحوه بازی ما. نتیجه را فراموش کنید. نتیجه واقعاً بد است، اما من بیشتر نگران حسی بودم که در طول بازی داشتم. امروز همه باید بهتر بازی می‌کردند. بعد از بازی به بازیکنانم چه گفتم؟ هیچ چیز. فردا تمرین داریم. فردا به این موضوع رسیدگی می‌کنیم.» سرمربی پرتغالی با بیان این جمله، اذعان به سرخوردگی کرد.

او در ادامه گفت: «من بسیار مأیوس هستم، مثل هر کسی دیگری که از منچستریونایتد حمایت می‌کند. نحوه شروع بازی‌مان، نحوه درک نکردن چگونگی بازی مقابل ۱۰ نفر. آن‌ها شایسته پیروزی بودند. حتی با ۱۰ نفر هم، گل خوردن طبیعی است. ما موقعیت‌های زیادی داشتیم، اما از نظر کیفیت و تصمیم‌گیری کمبود داشتیم. هیچ درکی از تمام موقعیت‌های بازی وجود نداشت و سپس کیفیت پایین نزدیک محوطه جریمه. اما مهم‌تر از همه، شدت است. شما می‌توانید از همان شروع بازی، در دقیقه اول، بفهمید که در بالاترین سطح شدت هستیم یا نه. وقتی نیستیم، نمی‌توانیم این‌گونه پیروز شویم.» 

او اضافه کرد که از این عملکرد متعجب است. متعجب؟ البته، اما من بارها گفته‌ام که می‌دانم کار زیادی برای انجام دادن داریم. اما واقعاً از نحوه بازی‌مان مأیوس هستم، به خصوص در خانه، و با درک اتفاقاتی که این آخر هفته برای سایر باشگاه‌ها رخ داد، با نگاهی به جدول و درک همه‌چیز. و نحوه حضور ما در زمین از دقیقه اول واقعاً ناامیدکننده است. این بیش از یک فرصت از دست رفته است. ما باید به شکلی متفاوت بازی کنیم. گاهی موفق می‌شویم، گاهی اوقات نتایج و عملکرد خوبی داریم، اما گاهی اوقات سقوط می‌کنیم.»

 او در مورد گل خورده تیمش گفت: «همه چیز غلط بود. نمی‌خواهم به طور مشخص به چیزی اشاره کنم. خوب بازی نکردیم. بازی را درک نکردیم و جریان بازی را دنبال نکردیم. این بزرگ‌ترین نگرانی من است.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار