کد: 217785406 آذر 1404 ساعت 22:1112.1K بازدید

اولین دوره جام جهانی 48 تیمی

پرتغال قهرمان جام جهانی نوجوانان شد

تیم ملی پرتغال در فینال جام جهانی زیر 17 سال موفق شد اتریش را 1-0 شکست داده و به قهرمانی برسد.
پرتغال قهرمان جام جهانی نوجوانان شد

به گزارش ورزش سه، تیم ملی زیر ۱۷ سال پرتغال با پیروزی ۱–۰ مقابل اتریش، عنوان قهرمانی جام جهانی نوجوانان را به دست آورد. در پایان تورنمنتی که برای اولین بار با حضور ۴۸ تیم برگزار شد و سه جایگاه نخست همگی به اروپا رسید. پرتغال قهرمان، اتریش دوم و ایتالیا با پیروزی مقابل برزیل سوم شدند.

گل قهرمانی پرتغال را آنیسیو کابرال، مهاجم نوجوانان بنفیکا، در دقیقه ۳۲ به ثمر رساند. او میلی‌متری از تله آفساید اتریشی‌ها فرار کرده، پاس ارسالی در دهانه دروازه را دریافت کرد و توپ را درون دروازه خالی اتریش کاشت. این هفتمین گل او در رقابت‌ها بود؛ تنها یک گل کمتر از یوهانس موزر، ستاره اتریش و برنده توپ طلای مسابقات.

2264173

این نخستین قهرمانی پرتغال در رده زیر ۱۷ سال بود؛ عنوانی که در بیستمین دوره این تورنمنت به‌دست آمد. جام جهانی نوجوانان مثل جام جهانی بزرگسالان که چند ماه آینده برگزار خواهد شد برای اولین بار با حضور 48 تیم برگزار شد.  فیفا معتقد است جام جهانی زیر 17 سال 48 تیمی کاملا موفق برگزار شده و از این پس هر سال برگزار می‌کند، نه هر دو سال یکبار.

قطر میزبان این دوره از مسابقات بود و میزبانی چهار دوره بعدی را نیز برعهده خواهد داشت.

2264174

در دیدار رده‌بندی که پیش از فینال در دوحه برگزار شد، در پی تساوی ۰–۰ ایتالیا و برزیل در بازی رده‌بندی الساندرو لونگونی با مهار دو ضربه پنالتی، ایتالیا را در ضربات پنالتی مقابل برزیل 4-2 پیروز کرد تا مدال برنز به ایتالیایی‌ها برسد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
15اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار