کد: 220063519 آذر 1404 ساعت 06:254.4K بازدید

عنابی با وجود حذف تلخ، با لوپتگی به سوی آمریکا؛

سرمربی قطر در جام جهانی مشخص شد!

رئیس فدراسیون فوتبال قطر اعلام کرد خولن لوپتگیِ در جام جهانی 2026 سرمربی تیم ملی این کشور خواهد بود.
سرمربی قطر در جام جهانی مشخص شد!

به گزارش ورزش سه، جاسم البوعینین، رئیس فدراسیون فوتبال قطر، در گفت‌وگو با «الکأس» تأیید کرد که سرمربی پیشین رئال مادرید و تیم ملی اسپانیا همچنان هدایت قطر را برعهده خواهد داشت. او گفت: «لوپتگی صرف‌نظر از نتایج قطر در جام عرب که نه ما و نه خود او را راضی نمی‌کند، در جام جهانی روی نیمکت خواهد بود، مگر این‌که، خدای‌ناکرده، اتفاقی خارج از اراده رخ بدهد.»

تیم ملی قطر در این مسابقات جام عرب که برای سومین بار پس از سال‌های 1998 و 2021 میزبان آن بود، در همان مرحله نخست حذف شد. عنابی‌ها با تنها یک امتیاز از تساوی مقابل سوریه و دو شکست برابر فلسطین (یک بر صفر) و تونس (سه بر صفر) در قعر جدول گروه خود قرار گرفتند.

البوعینین گفت: «اگر به قبل از جام عرب برگردیم، فکر می‌کنم لوپتگی گزینه‌های دیگری پیش‌روی خودش داشت و شاید به قطر نمی‌آمد.»

رئیس فدراسیون فوتبال قطر که سابقه بازی برای باشگاه القطر و تیم ملی این کشور را دارد، اضافه کرد: «من از عملکرد تیم در جام عرب راضی نیستم. این نمایش در شأن یک تیم صعودکننده به جام جهانی و قهرمان آسیا نیست و هواداران حق دارند از آنچه رخ داده گلایه کنند.»

با این حال او ادامه داد: «باید به جنبه‌های مثبت هم نگاه کرد. قطعاً نکات فنی وجود داشته که سرمربی با آن‌ها توانسته نقاط قوت و ضعف را شناسایی کند، به‌خصوص با توجه به اینکه او با چرخه چرخشی بازیکنان را به میدان می‌فرستاد.»

البوعینین همچنین گفت: «امیدوارم این درس فنی در زمان مناسبی و پیش از جام جهانی به دست آمده باشد.»

رئیس فدراسیون تاکید کرد که «کار زیادی» پیش‌روی تیم برای ارائه نمایشی درخور جام جهانی وجود دارد و خاطرنشان کرد: «جمع‌بندی کلی عملکرد لوپتگی پیش از جام عرب مناسب است، به‌ویژه اینکه او هنوز تعداد مسابقات رسمی زیادی پشت‌سر نگذاشته است.»

لوپتگی ۵۹ ساله، قطر را برای نخستین‌بار به‌صورت مستقیم از مسیر مقدماتی به «جام جهانی 2026» رساند؛ آن هم با صدرنشینی در مرحله پلی‌آف آسیایی و کسب ۴ امتیاز از تساوی با عمان و پیروزی برابر امارات.

او از ابتدای ماه می هدایت قطر را برعهده دارد و در این مدت تیم را در ۱۰ مسابقه هدایت کرده است؛ هفت مسابقه رسمی که حاصل آن دو پیروزی مقابل ایران (مقدماتی جام جهانی) و امارات (مرحله پلی‌آف)، سه شکست برابر ازبکستان (مقدماتی)، فلسطین و تونس (جام عرب) و دو تساوی برابر عمان (پلی‌آف) و سوریه (جام عرب) بوده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار