کد: 223321730 آذر 1404 ساعت 23:107K بازدید

آموریم: از ویلا بهتر بودیم اما کسی توجه نمی‌کند!

روبن آموریم، سرمربی منچستریونایتد، می‌گوید تیمش در شکست ۲-۱ مقابل استون ویلا تیم برتر میدان بوده است.
آموریم: از ویلا بهتر بودیم اما کسی توجه نمی‌کند!

به گزارش "ورزش سه"، روبن آموریم، سرمربی منچستریونایتد، پس از شکست ۲-۱ تیمش مقابل استون ویلا در ورزشگاه ویلا پارک در روز یکشنبه، با خبرنگاران صحبت کرد و به باخت تیمش واکنش نشان داد. منچستریونایتد به گل مورگان راجرز در دقیقه ۴۵ پاسخ داد اما همین بازیکن در نیمه دوم گل دوم را هم به ثمر رساند و یونایتد دیگر نتوانست به این گل پاسخ دهد.

نظرتان درباره بازی چیست؟

«امروز تیم برتر میدان بودیم. حتی با وجود بدشانسی و مصدومیت برونو، چه با او و چه بدون او، تیم بهتر بازی کرد. کار بسیار خوبی انجام دادیم که متأسفانه فردا کسی آن را به یاد نخواهد آورد و به آن توجه نمی‌کنند، چون در فوتبال فقط نتیجه مهم است.»

آیا این بدترین زمان سال برای مصدوم شدن یک بازیکن بزرگ است؟

«باید تمام بازیکنانی را که در اختیار داریم برای بازی بعدی آماده کنیم. مسئولیت همان است. هیچکس این مشکلات را به خاطر نخواهد آورد، پس باید با آن کنار بیاییم.»

2323026

تغییر آرایش خط میانی در این بازی جواب داد. درباره‌اش چه نظری دارید؟

«از قبل می‌دانستیم استون ویلا همه نفراتش را به داخل زمین می‌کشد و باید در آن ناحیه برتری عددی ایجاد می‌کردیم. روی این موضوع تمرین کرده بودیم و گزینه‌های متفاوتی برای هر بازی داریم.»

واکنش‌تان به مصدومیت برونو چه بود؟ چون او به ندرت در دسترس نیست.

«واقعاً عجیب است، اما امسال در مقاطع مختلف با مشکلات زیادی روبه‌رو بوده‌ایم و باید با آن‌ها کنار بیاییم. فلچر اولین بازی‌اش را انجام داد که خبر خوبی است.

برداشت اولیه‌تان از مصدومیت برونو چیست؟

«فکر می‌کنم مربوط به بافت نرم باشد و احتمالاً مدتی طول بکشد. باید ببینیم چه می‌شود.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
6اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار