کد: 223391103 دی 1404 ساعت 23:558.9K بازدید

ملوان نیمه‌شب می‌رسد، بازی 2 ساعت عقب افتاد

شاگردان سید مجتبی حسینی و مازیار زارع با دو ساعت تاخیر مقابل هم قرار می‌گیرند.
ملوان نیمه‌شب می‌رسد، بازی 2 ساعت عقب افتاد

به گزارش "ورزش سه"، طبق برنامه قبلی سازمان لیگ فوتبال ایران، قرار بود دیدار تیم‌های آلومینیوم اراک و ملوان انزلی از هفته پانزدهم لیگ برتر از ساعت 15:30 روز پنج‌شنبه، چهارم دی‌ماه در ورزشگاه امام خمینی(ره) اراک برگزار شود که زمان این بازی به تاخیر افتاد.

کاروان تیم ملوان انزلی قرار بود ساعت 20 چهارشنبه شب از فرودگاه رشت با پرواز چارتر به سمت اراک پرواز کند، اما مه غلیظ و عدم دید کافی در فرودگاه مقصد موجب شد تا پرواز این تیم در تهران فرود بیاید.

اعضای تیم ملوان انزلی حدود ساعت 22:30 چهارشنبه شب فرودگاه مهرآباد تهران را به‌صورت زمینی به سمت اراک ترک کردند تا در اردوی قبل از مسابقه با آلومینیوم حضور پیدا کنند و به دلیل اینکه کاروان ملوانان نیمه شب و بامداد پنج‌شنبه به اراک می‌رسد، بازی دو تیم هم 2 ساعت به تعویق افتاد.

2324103

باشگاه آلومینیوم اراک در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: «بنابر اعلام محمدتقی حق‌شناس، ناظر مسابقه تیم‌های آلومینیوم و ملوان انزلی و تایید سازمان لیگ، این بازی به دلیل تعویق در زمان سفر تیم مهمان، با تاخیر دو ساعته و از ساعت 17:30 روز پنج‌شنبه، چهارم دی‌ماه در ورزشگاه امام خمینی(ره) اراک آغاز می‌شود.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
9اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار