کد: 223482608 دی 1404 ساعت 11:43570 بازدید

درهای بسته به روی فرانکو

متاسفیم: پاسخ نهایی رئال به پیشنهاد ناپولی

باشگاه مادریدی اجازه جدایی فرانکو ماستانتونو را حتی به صورت قرضی نمی‌دهد.
متاسفیم: پاسخ نهایی رئال به پیشنهاد ناپولی

به گزارش "ورزش سه"، مارکا نوشته است، باشگاه ناپولی تلاش کرد تا شرایط جذب قرضی فرانکو ماستانتونو را از رئال مادرید جویا شود، اما باشگاه اسپانیایی این پیشنهاد را رد کرد و حاضر به مذاکره با تیم ایتالیایی نشد.

این بازیکن ۱۸ ساله به عنوان یکی از مهره‌های آینده‌دار و بلندمدت رئال شناخته می‌شود. رئال مادرید که قراردادی تا سال ۲۰۳۱ با او دارد، اعتماد کاملی به پتانسیل این بازیکن دارد؛ بازیکنی که برای جذب او از ریورپلاته ۶۰ میلیون یورو سرمایه‌گذاری کردند و پاری‌سن‌ژرمن را در رقابت خرید او شکست دادند.

2325592

ماستانتونو شروع خوبی در فصل داشت و چندین بار در ترکیب اصلی قرار گرفت. او با ۱۸ سال و ۴۰ روز سن، موفق به گلزنی برای رئال شد و به چهارمین گلزن جوان تاریخ این باشگاه تبدیل گشت. با این حال، این روند صعودی به دلیل مصدومیت لگن در اوایل نوامبر متوقف شد. با توجه به حساسیت این مصدومیت، او از آن زمان تا کنون تنها ۶۷ دقیقه بازی کرده است. ناپولی با سوءاستفاده از این وضعیت و دقایق کم بازی او، شانس خود را امتحان کرد که با پاسخ منفی قاطع رئال روبرو شد.

علاوه بر چالش‌های باشگاهی، ماستانتونو به دنبال تثبیت جایگاه خود در تیم ملی آرژانتین برای جام جهانی ۲۰۲۶ است؛ او پیش از این عنوان جوان‌ترین بازیکن تاریخ آلبی‌سلسته در یک بازی رسمی را به دست آورده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار