
به گزارش ورزش سه، تیم ملی مالی با شکست مقابل سنگال از مرحله یک چهارم نهایی جام ملت های آفریقا حذف شد و به این ترتیب رویاهایش برای کسب اولین عنوان قهرمانی قاره در تاریخش نقش بر آب شد.
به نوشته روزنامه «سان»، کاراموگو سنایوکو پس از وعده استفاده از قدرت معنوی خود برای کمک به کشور در دستیابی به پیروزی، نزدیک به 30 هزار پوند از هواداران مالی دریافت کرده بود.
این جادوگر قبل از بازی مالی مقابل تونس در مرحله یک هشتم نهایی، مبالغ هنگفتی دریافت کرد و در آن مسابقه حساس، مالی با ۱۰ بازیکن، یک گل خورده را جبران کرد و در ضربات پنالتی پیروز شد تا هواداران ادعاهای این مرد را باور کنند.
بعد از مسابقه، سنایوکو تایید کرد که «تمام ساکنان محله به خانهام آمدند تا با من جشن بگیرند و مردم از سراسر شهر برای دیدن من میآمدند.»
طبق گزارشها، سینایوکو قسم خورد که در دور بعدی نیز برای مالی پیروزی به ارمغان خواهد آورد، اما عقابها با نتیجه ۰-۱ به سنگال باختند و از مسابقات حذف شدند.
پس از مسابقه، جمعیتی حدود صد نفر از هواداران خشمگین در مقابل خانه او حاضر شدند و شروع به پرتاب سنگ کردند که باعث مداخله پلیس شد. پلیس به محض ورود، سنایوکو را به کلاهبرداری متهم و او را دستگیر کرد.
گفته میشود این مرد به دلیل «ادعای داشتن مهارت یا توانایی به دروغ برای کسب درآمد» تحت تحقیقات افسران جرایم سایبری قرار دارد.
سنایوکو پس از دستگیری گفت: آیا من خدا هستم؟ من خدا نیستم... وقتی وظیفه ام را انجام دادم و تونس را شکست دادیم، همه ساکنان محله به خانه ام آمدند تا با من جشن بگیرند. مردم از سراسر شهر برای دیدن من می آمدند و حالا، پس از شکست ما در برابر سنگال، به من حمله می شود و اموالم را تخریب می کنند.
او در پایان گفت: من وظیفه معنویام را انجام دادهام، اما خدا آن را نپذیرفت. من خدا نیستم، وظیفهام را انجام دادم و خدا طور دیگری انتخاب کرد.