کد: 223920102 بهمن 1404 ساعت 17:4918.2K بازدید

ستاره یوونتوس: من مثل پسر اسپالتی هستم!

کنان ییلدیز پس از آن‌که با عملکردش به پیروزی یوونتوس برابر بنفیکا در لیگ قهرمانان اروپا کمک کرد، از پاسخ دادن به پرسش‌ها دربارهٔ وضعیت قراردادش طفره رفت.
ستاره یوونتوس: من مثل پسر اسپالتی هستم!

به گزارش "ورزش سه"، مذاکرات تمدید قرارداد این هافبک ترک‌تبار ماه‌هاست ادامه دارد و اختلاف قابل‌توجهی میان خواستهٔ فعلی ییلدیز، سالانه ۶ میلیون یورو، و آخرین پیشنهاد یوونتوس، سالانه ۴٫۵ میلیون یورو، وجود دارد.

او پس از پیروزی ۲-۰ گفت:«دربارهٔ قراردادم صحبت نمی‌کنم. فقط روی زمین مسابقه و کارهایی که باید اینجا انجام بدهم تمرکز دارم. من در یوونتوس خوشحالم و همین در حال حاضر مهم است.»

ییلدیز دربارهٔ همکاری با لوچانو اسپالتی، سرمربی تیم، نیز افزود:«او گفته من را مثل پسرش دوست دارد. من مثل پسرش هستم. من در یوونتوس احساس فوق‌العاده‌ای دارم؛ این تیم من است. رابطهٔ خاصی با مربی دارم. او انسان بزرگی است، کارهای زیادی برای من انجام می‌دهد و من هم همیشه تلاش می‌کنم همه توانم را برای او و تیم بگذارم.»

او در ادامه دربارهٔ هواداران افزود:«شور و اشتیاق هواداران فوق‌العاده است. وقتی کنار هواداران هستم، احساس بسیار خاصی دارم. پیراهن‌هایی را که با نام من است می‌بینم، امضا می‌دهم و هر وقت بتوانم می‌ایستم و با آن‌ها وقت می‌گذرانم. آن‌ها برای ما و برای من به‌طور شخصی بسیار مهم هستند.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
18اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار