کد: 223938903 بهمن 1404 ساعت 15:531.9K بازدید

کم موقعیت و بدون گل

پایان نیمه اول: استقلال خوزستان 0 - پیکان 0

نیمه اول دیدار تیم های استقلال خوزستان و پیکان برنده نداشت.
پایان نیمه اول: استقلال خوزستان 0 - پیکان 0

به گزارش "ورزش سه"، در ادامه دیدارهای هفته هفدهم لیگ برتر، تیم استقلال خوزستان در ورزشگاه تختی آبادان پذیرای پیکان تهران است. دیداری که دو تیم با توجه به فاصله تک امتیازی نسبت به یکدیگر و فشردگی امتیازات در نیمه پایین جدول، روی برد و امتیازات این مسابقه حساب ویژه باز کرده‌اند.

اهمیت بالای نتیجه این بازی برای دو تیم باعث شد تا نیمه اول کمی جانب احتیاط در برنامه هر دو تیم دیده شود. با این حال، پیکان برتری محسوسی داشت و چند موقعیت نسبتا جدی روی دروازه میزبان خود ایجاد کرد، هرچند هیچکدامشان راه به جایی نبرد.

مهمترین صحنه نیمه اول در دقیقه 26 رقم خورد. جایی که ارسال محمدجواد آزاده به دهانه دروازه استقلال خوزستان با ضربه سر خطرناکی همراه شد که محمدجواد کیا با یک واکنش تماشایی توپ را دفع کرد و اجازه گلزنی را از حریف گرفت. او البته چند واکنش خوب دیگر هم در طول این نیمه از خود نشان داد. استقلالی‌ها هم در این نیمه، یکبار صاحب فرصت شدند که قدر آن را ندانستند.

در وقت‌های تلف شده این نیمه یک صحنه مشکوک به خطای هند پنالتی برای میزبان رخ داد و داور حتی بعد از زدن سوت پایان منتظر اعلام نظر کمک داور ویدئویی ماند و در نهایت بدون بازبینی، اعلام کرد خطایی رخ نداده و دو تیم با تساوی بدون گل به رختکن رفتند.

حالا شاید قرار است گلهای این بازی در نیمه دوم زده شود. فعلا که نتیجه تساوی نه باب میل امیر خلیفه اصل است و نه سعید دقیقی را راضی می‌کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار