کد: 223936703 بهمن 1404 ساعت 16:3217K بازدید

خبر بزرگ برای فلیک

شمارش معکوس برای گاوی شروع شد

هافبک بارسلونا کار روی چمن را آغاز کرده و به‌زودی با هم‌تیمی‌هایش تمرین خواهد کرد.
 شمارش معکوس برای گاوی شروع شد

به گزارش "ورزش سه"، بازگشت گاوی بیش از هر زمان دیگری نزدیک است. این بازیکن عملاً از بند مصدومیت رها شده و اکنون به‌تدریج وارد فضای تیمی خواهد شد.

 او در روزهای اخیر برای تقویت عضلات در سالن بدنسازی مشغول بوده و با فیزیوتراپ کار کرده است. اکنون او تمرینات میدانی را آغاز کرده و دویدن روی چمن را از سر گرفته است. گام بعدی، تمرین دوباره در کنار هم‌تیمی‌هایش خواهد بود.

2330647

او باید کمی بیشتر صبور باشد. برنامه این است که تا حدود ده روز دیگر، تمرین با گروه را از سر بگیرد. این اتفاق از هفته آینده یا حداکثر هفته بعد از آن رخ خواهد داد؛ هرچند این موضوعی است که بسته به واکنش زانو، روز به روز بررسی می‌شود. اما در حال حاضر، این پیش‌بینی است که باشگاه برای بازگشت این هافبک در نظر گرفته است. مرحله بعد، تعیین زمان بازگشت او به مسابقات رسمی با پیراهن بارسلونا است. در این مورد تخمین زمان دقیق دشوارتر است، اما ایده اصلی این است که او در اواسط فوریه دوباره بازی کند. همه چیز به روند بهبودی او در اولین تمرینات گروهی بستگی دارد.

آنچه هانسی فلیک نسبت به آن اطمینان کامل دارد این است که کوچک‌ترین ریسکی روی گاوی نخواهد کرد. اگرچه این مصدومیت با اولین آسیب‌دیدگی او بسیار متفاوت است، اما سرمربی ترجیح می‌دهد گام‌به‌گام پیش برود تا ریکاوری او کامل شود. خود بازیکن نیز با این رویکرد موافق است؛ او می‌داند که جام جهانی نزدیک است و اگر می‌خواهد در آن حضور داشته باشد، باید در بهترین فرم بدنی باشد. همچنین مصدومیت پدری تغییری در برنامه بازگشت او ایجاد نخواهد کرد.

گاوی سپتامبر گذشته مصدوم شد و برای ترمیم پارگی منیسک داخلی همان زانویی که در نوامبر ۲۰۲۳ آسیب دیده بود، تحت عمل آرتروسکوپی قرار گرفت. او اکنون در بازه زمانی پیش‌بینی شده برای دوران نقاهت (بین چهار تا پنج ماه) قرار دارد. دوره پنج ماهه او در اواخر فوریه به پایان می‌رسد.

2330648
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
36اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار