کد: 223959504 بهمن 1404 ساعت 18:4053.2K بازدید

دفاع مدافع آینده‌دار فوتبال ایران از روانخواه:

بدشانس‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران بودیم!

مدافع تیم امید ایران به انتقاداتی که به عملکرد این تیم در جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا وارد می‌شود، واکنش نشان داد.
بدشانس‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران بودیم!

به گزارش ورزش سه، دانیال ایری بعد از بازگشت از رقابت‌های جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا دوباره به ترکیب ملوان بازگشت و در دیدار روز گذشته مقابل فولاد خوزستان نیز یکی از نفرات خط دفاعی تیمش بود؛ مسابقه‌ای که در نهایت با تساوی ۲-۲ به پایان رسید و برای ملوانی‌ها که در دقایق پایان گل برتری را به ثمر رسانده بودند و دقایقی بعد گل تساوی را دریافت کردند، حسرت حفظ سه امتیاز را به جا گذاشت.

ایری که یکی از بازیکنان تیم امید ایران در جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا بود، امروز در گفتگویی با خبرنگار ما درباره شرایط ملوان د رأی‌ انضباطی و همچنین عملکرد ناکامی تیم امید در مسابقات اخیر صحبت کرد. او در این گفتگو به انتقاداتی که به امید روانخواه و عملکرد تیم زیر ۲۳ سال ایران در خط حمله وارد می‌شود نیز واکنش نشان داد.

گفتگو با ایری را در ادامه می‌خوانید:

* دومین بازی تیم‌تان در نیم‌فصل دوم هم با تساوی به پایان رسید. درباره این مسابقه صحبت کن.
چند هفته بود که در انزلی بازی نکرده بودیم و متاسفانه این هفته هم تماشاگران‌مان نبودند اما در مجموع بازی خیلی خوب بود. هر چه به پایان بازی نزدیک‌تر می‌شدیم، تسلط‌مان بیشتر می‌شد. ۷۰-۸۰ دقیقه بازی دست ما بود و متاسفانه ده نفره هم شدیم اما با این حال گل پیروزی را هم زدیم ولی در دقایق پایانی گل تساوی را خوردیم و بازی با نتیجه مساوی تمام شد.

* با وجود اینکه در دقایق پایانی از حریف پیش افتادید اما نتوانستید نتیجه را حفظ کنید و در وقت‌های اضافه گل دریافت کردید.
فوتبال است و این اتفاقات رخ می‌دهد‌. ما هم در دقایق آخر گل زدیم و آنها هم گل زدند. اگر بازی ادامه پیدا می‌کرد، معلوم نبود که چه اتفاقی رخ می‌دهد. ما تسلط بیشتری روی بازی داشتیم اما به نظرم از نظر موقعیتی، تساوی می‌توانست برای هر دو تیم عادلانه باشد.

* با وجود اینکه تیم‌تان عملکرد خوبی در خط دفاعی داشت اما در این مسابقه دو بار دروازه‌تان باز شد.
همانطور که گفتم این اتفاقات در فوتبال طبیعی است، اما با این حال به نظرم ما همچنان هم عملکرد خوبی در خط دفاعی داریم و در پنج هفته اخیر کلا دو گل خورده‌ایم.

* با وجود اینکه آمار دفاعی خوبی ثبت کرده بودید اما حکم کمیته انضباطی برای سه بر صفر شدن دو مسابقه باعث شده در حال حاضر ۱۸ گل خورده داشته باشید.
به این موضوع توجهی نمی‌کنیم، چون خودمان در تیم می‌دانیم چه کار کرده‌ایم و در آن بازی‌ها چه اتفاقی افتاده است یا برای مثال تراکتوری‌ها که می‌دانند با ما مساوی کرده‌اند و سه گل به ما نزده‌اند‌.

* به صورت کلی درباره این رای چه نظری داری؟
من تازه برگشته‌ام و چیز زیادی درباره این موضوع نمی‌دانم اما در جریان هستم که نامه زده‌اند که امتیازات برگردد و ما هم امیدوارم این اتفاق رخ بدهد.

* این کسر امتیاز و تغییر جایگاه از نظر روحی روی تیم‌تان تأثیر نگذاشت؟
قطعا تاثیر داشت، به خصوص که دو امتیاز خیلی مهم بود‌. ما در تهران و تبریز با استقلال و تراکتور بازی کرده بودیم و خیلی برای امتیازات جنگیده بودیم. از لحاظ روحی کمی اذیت شدیم اما آقا مازیار سریع تیم را جمع کرد و شرایط را تغییر داد تا مسابقات پیش‌رو را از دست ندهیم.

* ملوان در این فصل شرایط و روند خوبی داشت. در این باره صحبت کن.
تیم خیلی خوب داریم. از نظر بودجه بین دو تیم آخر لیگ هستیم و بیشتر تیم از بازیکنان سرباز تشکیل شده اما تیم بسیار یکدلی داریم. در طول فصل مصدومیت‌ها اذیت‌مان کرد امل شرایط خیلی خوبی در تیم وجود دارد.

2164610

* می‌خواهم درباره عملکرد تیم امید در جام ملت‌ها هم صحبت کنی. این‌بار همه به تیم امیدوار بودند اما باز هم از مرحله گروهی حذف شدیم.
ما سه بازی داشتیم و در هر سه بازی کاملا مسلط بودیم. در بازی دوم و سوم هم موقعیت‌های خیلی خوبی خلق کردیم و اگر کمی خوش‌شانس‌تر بودیم، به راحتی از گروه صعود می‌کردیم و می‌توانستیم تا فینال هم برویم. پا توانستیم تاکتیک‌ها و ساختاری را که آقا امید داشتند، در زمان کمی که با هم بودیم پیاده کنیم. فقط کمی نیاز به شانس داشتیم، چون همانطور که دیدید در بازی با ازبکستان و لبنان موقعیت‌های زیادی ایجاد کردیم اما توپ‌هایمان گل نمی‌شد و حتی بارها به تیر زدیم.

* درست است که بخشی از این موضوع به بدشانسی برمی‌گردد اما در هر صورت صفر گل زده در سه بازی هم قابل قبول نیست و انتقاد کارشناسان را هم به دنبال داشته است.
به هر حال هواداران و کارشناسان هم حق دارند  آنها هم دوست داشتند گل ببنند. ما خودمان هم دوست داشتیم گل ببینیم. خود من فقط در ۷-۸ دقیقه‌ای که جلو رفتم، دو سه موقعیت گل ایجاد کردم. بچه‌ها خیلی تشنه گلزنی بودند‌. البته درست است که گل نزدیم اما تیم‌مان در جریان بازی هم گل نخورد و می‌توانیم به این موضوع هم اشاره کنیم. در مجموع همانطور که گفتم اگر کمی خوش‌شانس‌تر بودیم، باید به راحتی از گروه صعود می‌کردیم. با این حال همانطور که گفتم منتقدان هم دوست دارند گل ببینند و حق هم دارند.

* البته با وجود عملکرد ضعیف در گلزنی، در خط دفاع عملکرد خوبی داشتید.
در تیم ملی امید، آقا امید ساختاری در دفاع دارند که تقریبا همه یازده بازیکن تیم در آن باید به تیم کمک کنند و اگر یک نفر کارش را درست انجام ندهد، امکان گل خوردن تیم بیشتر می‌شود. ما بر اساس آن ساختار پیش می‌رفتیم و ما بچه‌های خط دفاع و محمد خلیفه هم از عقب صحبت می‌کردیم و توانستیم در سه بازی در جریان بازی گل نخوریم. در هر صورت این عملکرد حاصل کمک بچه‌ها و ساختاری بود که آقا امید ایجاد کرده بود.

* درباره انتقادات تندی که به امید روانخواه وارد می‌شود چه نظری داری؟
ما با آقا امید کار کردیم و شما از همه بچه‌ها هم بپرسید می‌گویند که ایشان از نظر فنی و اخلاقی عالی بودند و در مدت زمان کمی که اردو داشتیم، خیلی خوب توانست تیم را جمع کند. ما اردوهای خیلی کمی برگزار کردیم اما با این حال شرایط خیلی خوبی داشتیم و فقط بدشانس بودیم. حتی می‌توانم بگویم بدشانس‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران بودیم، چراکه از نظر ساختاری و فنی همه چیز خوب بود.

* ملوان برای نیم‌فصل دوم چه اهداف و برنامه‌هایی دارد؟
ملوان یک تیم ریشه‌دار است که همیشه شگفتی‌ساز بوده و همه تیم‌ها از دیدن بازی‌اش لذت می‌بردند. ما هم امسال مثل سال قبل دوست داریم در جام حذفی شگفتی‌ساز باشیم و دوباره به فینال برویم و انشالله بتوانیم قهرمان شویم. در لیگ برتر هم دوست داریم به رتبه‌های بالا برسیم و در جایگاه خوبی مسابقات را به پایان برسانیم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
32اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار