کد: 227031708 بهمن 1404 ساعت 14:034.8K بازدید

رحمان جعفری غایب، ذوب‌آهن ریسک نکرد

سرمربی ذوب‌آهن تصمیم گرفت از مهاجم خبرساز نقل و انتقالات زمستانی استفاده نکند.
رحمان جعفری غایب، ذوب‌آهن ریسک نکرد

به گزارش "ورزش سه"، ذوب‌آهن از لحظاتی قبل در دیدار حساس بین دو تیم پایین جدول مقابل مس رفسنجان قرار گرفته که نام رحمان جعفری در لیست نفرات سبزپوشان اصفهانی دیده نمی‌شود و قاسم حدادی‌فر روی استفاده از این بازیکن ریسک نکرده است.

رحمان جعفری که تا هفته هفدهم لیگ برتر در ترکیب آلومینیوم بود و حتی تا سه روز قبل (5 دی) در تمرین عصر این تیم حضور داشت، به یکباره در آخرین ساعات نقل و انتقالات زمستانی بدون اینکه به این باشگاه نوتیس بدهد، در اقدامی عجیب قراردادش را به‌طور یک‌طرفه فسخ کرد.

جعفری در حالی 48 ساعت قبل از مسابقه حساس شاگردان  سید مجتبی حسینی مقابل تراکتور قراردادش را به‌طور یک طرفه فسخ کرد که باشگاه آلومینیوم تاکید دارد این اقدام غیرقانونی و غیراخلاقی بوده و مستندات لازم برای این موضوع را در اختیار کمیته‌های اخلاق و تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال قرار می‌دهد.

فسخ جنجالی و ناگهانی جعفری در ساعات آخر نقل و انتقالات زمستانی کاری کرد تا حالا ذوب‌آهن که به‌عنوان مقصد بعدی وی یاد می‌شد، روی این بازیکن ریسک انجام ندهد و در بازی حساس با مس رفسنجان از او استفاده نکند تا منجر به شکایت نارنجی پوشان برای 3 بر صفر شدن بازی نشود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
5اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار