کد: 233282520 بهمن 1404 ساعت 12:104.3K بازدید

تو چیزی حالیت نیست دنی

کارواخال-آربلوا، طلاق قطعی شد!

چهره عبوس و عصبانی دنی کارواخال روی نیمکت رئال در بازی شب گذشته بازتاب فراوانی داشت. اسطوره با خشم ورزشگاه را ترک کرد.
کارواخال-آربلوا، طلاق قطعی شد!

به گزارش "ورزش سه"، کاپیتان رئال مادرید بار دیگر با تصمیم فنی نیمکت‌نشین شد و علیرغم پیروزی در مستایا که در آن فرصت بازی پیدا نکرد، متاثر و ناراحت به نظر می‌رسید.

رئال مادرید امسال به نوعی به یک «رئالیتی‌شو» تبدیل شده است که دوربین‌ها در آن به دنبال پخش و تفسیر حرکات و اشارات تک‌تک بازیکنان هستند. این موضوع در فوتبال مدرن عادی است، اما رسانه‌ای شدن بیش از حد رختکن سفیدپوشان پس از آنکه برخی از چهره‌های اصلی نارضایتی خود را از تصمیمات ژابی آلونسو علنی کردند، به اوج خود رسیده است. این وضعیت اکنون در دوران آربلوآ نیز با موارد مشخص‌تر ادامه دارد؛ مربی‌ای که حالا یک جبهه جنگ باز با کارواخال دارد.

2351924

داوید خیمنز و ترنت، جلوتر از کاپیتان

توماس رونسرو در کادنا سر بدون تردید اظهار داشت: «این یک تصمیم فنی است». در گزارش‌های پیش‌بازی شبکه دازن نیز بر این ایده تاکید شد که این مدافع راست خود را برای دقایق بازی بیشتری که دریافت نمی‌کند، آماده می‌بیند. وضعیتی غیرعادی برای بازیکنی که پس از آن مصدومیت سخت در ۵ اکتبر ۲۰۲۴، دیگر هرگز بازیکن سابق نشد.

او دچار پارگی رباط صلیبی قدامی، رباط جانبی خارجی و تاندون پوپلیتئوس زانوی راست شده بود. دکتر پابلو گلبر در گفتگو با اسپورت گفته بود: «اگر ما مصدوم شویم، به زمان توان‌بخشی و ارزیابی طولانی‌تری نسبت به یک حرفه‌ای که متحدانی چون فیزیوتراپ ۲۴ ساعته دارد، نیاز خواهیم داشت. اما مصدومیت کارواخال بسیار جدی است. باید این را قطعی دانست که او ۱۰۰ درصد مانند قبل باز نخواهد گشت.»

پیش‌بینی‌ای که به نظر می‌رسد به حقیقت پیوسته است؛ یا دست‌کم آربلوآ این‌گونه فکر می‌کند. 

او در پاسخ به پرسشی درباره نیمکت‌نشینی کارواخال در مقابل داوید خیمنز (بازیکن آکادمی) و سپس ترنت الکساندر آرنولد، چنین گفت: «بسیار شفاف می‌گویم؛ او را در تمرینات بهتر می‌بینم، اما قصد ندارم هیچ ریسکی انجام دهم.» تصمیم قاطع سرمربی رئال مادرید با احساسات کاپیتان تیم در تضاد است؛ کسی که معتقد است تلاش‌هایش بیش از اندازه کافی بوده تا در چنین وضعیتی قرار نگیرد.

2415623

در انتظار تمدید قرارداد و جام جهانی

آربلوآ و کارواخال زمانی در رختکنی که اکنون اولی آن را مدیریت و دومی کاپیتانی می‌کند، هم‌تیمی بودند. آربلوآ در مراسم معارفه‌اش به عنوان سرمربی تیم اصلی، باید به این سوال پاسخ می‌داد که چگونه غرور گروهی را که هر تصمیمش زیر ذره‌بین است، مدیریت خواهد کرد: «این چیزی نیست که نگرانش باشم. ما تیمی از حرفه‌ای‌های بزرگ داریم.» اما واقعیت این است که همه می‌خواهند بازی کنند و فقط ۱۱ نفر می‌توانند در ترکیب باشند.

در اولین تمرین او که به روی رسانه‌ها باز بود، تنها یک شوخی به جا ماند: «دنی، تو اصلاً متوجه هیچی نیستی.» شوخی‌ای در یک حلقه تمرینیکه در نهایت جنبه‌ای پیشگویانه پیدا کرد. کاپیتان و ملی‌پوش اسپانیایی علیرغم حضور در لیست بازی مستایا، از روی نیمکت بلند نشد. 

طبق گزارش رسانه‌های حاضر در ورزشگاه والنسیا، بازیکن اهل لگانس در حالی بازی را ترک کرد که با پینتوس (بدنساز تیم که او را به خوبی می‌شناسد) مشغول گفتگو بود و به نظر می‌رسید وضعیت خود را درک نمی‌کند.

در سال ۲۰۲۶، الکساندر آرنولد تنها بازیکن تیم اصلی بود که تا پیش از این دقیقه‌ای بازی نکرده بود، اما در چرخش بازیکنان در مستایا به بازی گرفته شد. در مقابل، کارواخال به این فکر فرو رفت که در ۸ بازی از ۱۰ بازی اخیر، رنگ توپ را هم ندیده است. او تنها ۱۴ دقیقه در یک بازی یک‌طرفه مقابل موناکو حضور داشت و در تراژدی حذف از جام حذفی مقابل آلباسته نیز به میدان رفت. تمام این‌ها در حالی رخ می‌دهد که جام جهانی نزدیک است و از آن مهم‌تر، قرارداد او در ژوئن به پایان می‌رسد.

2415624
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار