
به گزارش “ورزش سه”، دیدار تیمهای پرسپولیس و گلگهر در حالی برگزار خواهد شد که در بین بازیکنان گلگهر چند عضو سابق سرخپوشان هم حضور دارند که از جمله آنها باید به سیامک نعمتی اشاره کرد بازیکنی که از لیگ هفدهم به صورت مستمر در ترکیب پرسپولیس بازی کرد و در نهایت با پایان لیگ بیست و دوم از سوی یحیی گلمحمدی مازاد شد.
او امروز به سمت نیمکت و بازیکنان پرسپولیس رفت و با کریم باقری و بازیکنان این تیم برخوردی صمیمانه داشت و برای دقایقی با آنها به گفتگو پرداخت. بازیکنان پرسپولیس هم از سیامک نعمتی استقبال گرمی داشتند و با او صحبتهایی را انجام دادند.
نکته جالب اینکه پس از آن سیامک با سروش دقایقی نسبتا طولانی به صورت شخصی صحبت کرد. این دو بازیکن از ترکیب امروز تیمشان خارج شده و روی نیمکت حضور دارند. سروش و سیامک در جریان دو قهرمانی لیگ پرسپولیس همبازی بودند.
