
به گزارش "ورزش سه"، دادستانی برای یک هوادار بهدلیل توهین به کیلیان امباپه، بازیکن رئال مادرید، در جریان دیدار رئال اوویدو و تیم مادریدی در تاریخ ۲۴ اوت ۲۰۲۵ در ورزشگاه کارلوس تارتیره، درخواست یک سال حبس و پرداخت جریمهای به مبلغ ۲۸۸۰ یورو کرده است.
دادستانی خواستار آن شده که متهم مبلغ ۲۰۰۰ یورو بهعنوان غرامت خسارت معنوی به این بازیکن پرداخت کند. دادستانی کیفرخواست موقت خود را به دادگاه بدوی شماره ۱ اوویدو ارائه کرده و اکنون منتظر تعیین تاریخ برگزاری دادگاه است.

این اتفاق در دقیقه ۳۷ مسابقه رخ داد؛ زمانی که امباپه گل نخست بازی را به ثمر رساند و در هنگام شادی پس از گل، متهم با فریادهایی تحقیرآمیز و با ماهیت نژادپرستانه به او توهین و همزمان با انجام حرکات و صداهایی، رفتار میمون را تقلید کرد.
دادستانی اعلام کرده است که این رفتارها توسط دوربینهای یک برنامه تلویزیونی ثبت شد و تصاویر آن روز بعد هم در پخش تلویزیونی و هم در حساب رسمی آن برنامه در شبکه اجتماعی ایکس منتشر شد.