کد: 234676807 اسفند 1404 ساعت 19:152.3K بازدید

ماموریت علیزاده برای مهار تکنیکی‌های تراکتور:

بازگشت هافبک گل‌گهر پس از 3 هفته غیبت

کاپیتان تیم گل‌گهر بعد از چند هفته غیبت در مسابقات لیگ برتر به ترکیب تیمش بازگشت.
بازگشت هافبک گل‌گهر پس از 3 هفته غیبت

به گزارش ورزش سه، کاپیتان تیم گل‌گهر بعد از بازی با پرسپولیس که به دلیل مصدومیت و دور بودن فرم ایده‌آل از ترکیب اصلی فاصله گرفته بود مقابل تراکتور در جمع یازده بازیکن اصلی قرار گرفت و از ابتدا به زمین خواهد رفت.

علیرضا علیزاده پیش از بازی با پرسپولیس اعلام شد که حضور نخواهد داشت و از لیست تیمش خارج شد و حالا بعد از سه هفته دوباره به مسابقات لیگ برتر بازگشته تا از تجربه‌اش در این هفته های سرنوشت ساز استفاده کند.

در غیاب علیزاده پوریا پورعلی و لطیفی‌فر نمایش خوبی داشتند و حالا با بازگشت این بازیکن فیزیکی و تنومند او به همراه پورعلی که پیش از این سابقه حضور در تراکتور را داشته خط میانی را تشکیل می‌دهند.

علیزاده در سال‌های گذشته بارها شایعاتی از حضورش در باشگاه تراکتور هم به گوش می‌رسید و حالا تقابل با این تیم می‌تواند انگیزه‌های خاصی هم برای این هافبک دفاعی به همراه داشته باشد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار