کد: 234872324 اسفند 1404 ساعت 00:1325.3K بازدید

عصبانیت بارسلونا از داور بازی مقابل سویا

کابوس بارسا و کوبارسی داور بازی حساس فردا!

اعلام نام داور دیدار بارسلونا و سویا، داغ دل هواداران بلوگرانا را تازه کرده و جنجال‌های داوری را به صدر اخبار بازگردانده است.
کابوس بارسا و کوبارسی داور بازی حساس فردا!

به گزارش ورزش سه، خوان مارتینز مونورای والنسایی به عنوان داور وسط دیدار حساس فردا عصر بارسلونا مقابل سویا انتخاب شده است. این انتخاب در حالی صورت می‌گیرد که هنوز خاطره تلخ ابطال گل پائو کوبارسی در نیمه‌نهایی کوپا دل‌ری مقابل اتلتیکو مادرید در ورزشگاه متروپولیتانو، که توسط همین داور انجام شد از ذهن کاتالان‌ها پاک نشده است. در آن شب جنجالی، با وجود شکست سنگین ۴ بر ۰ بارسا، گلی که توسط مونورا رد شد، در بازی برگشت حسرتی ابدی ایجاد کرد؛ چرا که پیروزی ۳ بر ۰ بارسا در نوکمپ برای صعود کافی نبود و دکو، مدیر ورزشی باشگاه، به شدت از تصمیم آن شب و بررسی هفت دقیقه‌ای VAR گلایه کرد.


نکته عجیب آن پرونده که خشم بارسایی‌ها را دوچندان کرده، اعتراف بعدی کمیته داوران بود. آن‌ها تایید کردند که در آن صحنه «سیستم مدل‌سازی خط آفساید» با خطا مواجه شده و تیم داوری به ناچار به صورت دستی اقدام به خط‌کشی کرده است تا کوبارسی را در وضعیت آفساید قرار دهد. حالا مونورای ۴۳ ساله در حالی برای سومین بار در این فصل برای بارسا سوت می‌زند که آخرین بار، پیروزی راحت ۳-۰ مقابل اوویدو را قضاوت کرده بود.

2433913

آمار و ارقام داور ؛ کفه ترازو به سود آبی‌واناری‌ها سنگینی می‌کند؟

نگاهی به کارنامه کلی مونورا نشان می‌دهد که او تاکنون ۳۵ بار برای بارسلونا قضاوت کرده که حاصل آن ۲۲ برد، ۶ تساوی و ۶ شکست برای بلوگرانا بوده است. در سوی مقابل، او ۳۶ بار در مسابقات سویا حضور داشته که اندلسی‌ها ۲۰ برد، ۶ تساوی و ۱۰ شکست را با او تجربه کرده‌اند. جالب اینجاست که مونورا در فصل جاری هنوز هیچ‌کدام از بازی‌های سویا را سوت نزده است. در اتاق VAR، خاویر ایگلسیاس ویانوئوا وظیفه کمک به مونورا را بر عهده خواهد داشت تا شاید این بار از تکرار فجایع تکنولوژیک جلوگیری شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
70اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار