کد: 235241215 فروردين 1405 ساعت 22:4931K بازدید

زارع وارد شد، تیم اول روسیه تغییر کرد!

اخمت گروزنی در حضور کوتاه مدت مدافع ایرانی خود مقابل کراسنودار مغلوب شد.
زارع وارد شد، تیم اول روسیه تغییر کرد!

به گزارش "ورزش سه"، در ادامه بازی‌های هفته بیست و سوم لیگ برتر روسیه، اخمت گروزنی در غیاب محمدمهدی زارع در ترکیب اولیه، از ساعت 20:15 امشب مقابل کراسنودار رده دومی قرار گرفت.

یاران زارع که در 6 هفته گذشته لیگ برتر روسیه درخشان کار کرده و توانستند دو مساوی و چهار پیروزی داشته باشند، امشب هم به دنبال جلوگیری از صدرنشینی کراسنودار و ادامه روند شکست ناپذیری در ورزشگاه اخمت آرنا بودند، اما در لحظات پایانی، تک امتیازشان را هم از دست دادند.

در شرایطی که بازی با تساوی بدون گل دنبال می‌شد و کراسنودار حملات بیشتری داشت، محمدمهدی زارع در دقیقه 85 به زمین آمد که یک دقیقه پس از آن، جان کوردوبا ستاره ملی‌پوش کلمبیایی و سابق کلن و هرتابرلین، در کورس با مدافع ایرانی موفق عمل کرد و با شوت تماشایی به کنج دروازه، موفق به گلزنی شد.

2438607
2438608

اخمت گروزنی با دریافت این گل، با نتیجه یک بر صفر مقابل کراسنودار شکست خورد تا 30 امتیازی بماند و در رتبه نهم جدول لیگ برتر روسیه قرار بگیرد و حریف‌شان هم با یک امتیاز بیشتر نسبت به زنیت سنت‌پترزبورگ، صدرنشین شود.

زارع پیش از این سه حضور ثابت و سه بازی تعویضی برای اخمت گروزنی انجام داده بود که امشب هفتمین بار در لیگ برتر روسیه مقابل کراسنودار به میدان رفت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
18اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار