کد: 235480426 فروردين 1405 ساعت 23:2368.3K بازدید

یک دقیقه سکوت در آلیانز آرنا و خشم امباپه!

در بازی بایرن مونیخ-رئال مادرید بازیکنان به ستاره سابق رئال مادرید که امروز درگذشت ادای احترام کردند و کیلیان امباپه وقتی برخی هواداران به این مراسم احترام نگذاشتند، ناراحتی خود را نشان داد.
یک دقیقه سکوت در آلیانز آرنا و خشم امباپه!

به گزارش "ورزش سه"، خوزه امیلیو سانتاماریا امروز در سن ۹۶ سالگی درگذشت و در ورزشگاه آلیانز آرنا یک دقیقه سکوت به احترام این بازیکن سابق رئال مادرید، ملی‌پوش و همچنین سرمربی تیم ملی اسپانیا در جام جهانی ۱۹۸۲ برگزار شد.

اما این یک دقیقه سکوت با واکنشی از سوی کیلیان امباپه همراه بود. در یک حرکت ناپسند، برخی از هواداران بایرن به این سکوت احترام نگذاشتند و همین موضوع باعث شد مهاجم رئال مادرید، در حالی که در کنار سایر بازیکنان دو تیم ایستاده بود، نارضایتی خود را نشان دهد.

سانتاماریا با رئال مادرید ۴ قهرمانی جام باشگاه‌های اروپا، ۱ جام بین‌قاره‌ای، ۶ قهرمانی لالیگا و ۱ قهرمانی جام حذفی اسپانیا را در ۳۳۷ بازی به دست آورد. علاوه بر این، او هدایت تیم المپیک اسپانیا را در المپیک ۱۹۶۸ مکزیک و المپیک ۱۹۸۰ مسکو بر عهده داشت و در سال ۱۹۸۲ نیز سرمربی تیم ملی اسپانیا در جام جهانی بود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
114اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار