
به گزارش "ورزش سه"، بازی فینال جام ستارگان (حذفی) قطر در فصل 26-2025، از ساعت 19:30 چهارشنبه شب (به وقت ایران) در ورزشگاه 974 آغاز شد که تیمهای الریان و المعیذر به مصاف هم رفتند.
الریان که پس از پیروزی سه بر صفر مقابل الشحانیه و شاگردان پژمان منتظری، در مرحله نیمه نهایی جام ستارگان قطر هم موفق به برتری در ضربات پنالتی برابر امصلال شد، در مسابقه پایانی این رقابتها نیز توانست حریف دسته اولی خود را شکست بدهد.
راجر گدش در دقیقه 1+45 با شوت زمینی در محوطه جریمه و الکساندر میتروویچ در دقیقه 53 با ضربه سر دیدنی برای الریان گلزنی کردند تا این تیم به برتری دو بر صفر مقابل المعیذر دست پیدا کند و برای نخستین بار به قهرمانی در جام ستارگان قطر برسد.

گفتنی است، تیم فوتبال الریان 12 روز دیگر باید در هفته پایانی فصل جاری لیگ ستارگان قطر به مصاف العربی برود که امیدوار به کسب پیروزی و گرفتن رتبه دوم جدول از یاران امید ابراهیمی در تیم الشمال است تا نایب قهرمان شود و راهی لیگ نخبگان آسیا شود.