کد: 235557530 فروردين 1405 ساعت 13:5219.7K بازدید

استقلالی‌ها در تست‌های پزشکی ایفمارک (عکس)

با نظر سرمربی تیم، بازیکنان استقلال در تست‌های پزشکی شرکت کردند.
استقلالی‌ها در تست‌های پزشکی ایفمارک (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، با نظر سهراب بختیاری‌زاده، سرمربی استقلال، تمامی بازیکنان این تیم با حضور در مرکز پزشکی ایفمارک، تست‌ها و آزمایشات کامل پزشکی و آمادگی جسمانی را پشت سر گذاشتند. این اقدام در راستای بررسی دقیق وضعیت بدنی بازیکنان و ارائه آنالیز کامل از شرایط فیزیکی آن‌ها انجام شد تا کادر فنی بتواند برنامه‌ریزی بهتری برای ادامه مسیر داشته باشد.

این تست‌ها در شرایطی برگزار شد که با اعلام رسمی سازمان لیگ، ادامه رقابت‌های لیگ برتر به بعد از جام جهانی موکول شده است. تصمیمی که باعث شده تیم‌ها وارد یک فاز جدید از آماده‌سازی شوند و اهمیت حفظ آمادگی بدنی بازیکنان بیش از گذشته مطرح شود. استقلال نیز به‌عنوان یکی از مدعیان اصلی قهرمانی، تلاش دارد با برنامه‌ریزی دقیق، بازیکنانش را در بهترین شرایط ممکن نگه دارد.

2443146

از سوی دیگر، با توجه به اینکه فدراسیون فوتبال باید تا دهم خرداد نمایندگان ایران در رقابت‌های آسیایی را معرفی می‌کرد، به‌صورت رسمی اعلام شد که استقلال به‌عنوان نماینده مستقیم ایران راهی لیگ نخبگان آسیا خواهد شد. موضوعی که اهمیت این تست‌های پزشکی و آماده‌سازی دقیق را دوچندان می‌کند، چرا که آبی‌ها باید خود را برای حضور در سطحی بالاتر نیز مهیا کنند.

در این تست‌ها، بازیکنانی مانند عارف آقاسی، سامان فلاح، امیرمحمد رزاقی‌نیا، صالح حردانی، ابوالفضل زمانی، سعید سحرخیزان، اسماعیل قلی‌زاده، آرمین سهرابیان، سامان تورانیان و سایر نفرات تیم حضور داشتند و زیر نظر متخصصان، وضعیت جسمانی آن‌ها مورد بررسی قرار گرفت. این ارزیابی‌ها می‌تواند نقش مهمی در تصمیم‌گیری‌های کادر فنی برای ادامه تمرینات و همچنین مدیریت شرایط بازیکنان در ادامه فصل و رقابت‌های پیش‌رو داشته باشد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
35اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار