
به گزارش "ورزش سه"، با وجود این که آنسو فاتی هنوز بهترین فرمش که در بارسلونا همه را شگفتزده کرده بود را دوباره پیدا نکرده است، اما پس از انجام ۲۵ بازی، زدن ۹ گل و تبدیل شدن به یکی از دلایل اصلی نزدیک شدن این تیم به سهمیه رقابتهای اروپایی، توانسته است باشگاه موناکو را متقاعد کند. موندو دیپورتیوو مدعی شده که این باشگاه فرانسوی از عملکرد این مهاجم راضی است و دوست دارد او را حفظ کند اما نه به هر قیمتی.
پیش از جدایی، آنسو فاتی قراردادش را تا ژوئن سال ۲۰۲۸ تمدید کرد و دریافت بخشی از دستمزدش را به تعویق انداخت. قرارداد قرضی میان این دو باشگاه شامل بند خریدی در حدود ۱۱ میلیون یورو است که برای موناکو قابل پرداخت محسوب میشود اما مشکل اصلی دستمزد بالای او است که برای این باشگاه لیگ یکی فرانسوی زیاد است.

در این فصل موناکو بخشی از حقوق او را پرداخت کرده اما بارسلونا نیز پرداخت بخش قابل توجهی از آن را بر عهده داشته است. طبق همان منابع معتبر، مذاکرات برای ادامه همکاری مستلزم کاهش قابل توجه دستمزد او خواهد بود تا با واقعیتهای مالی این باشگاه و فوتبال فرانسه هماهنگ شود. همچنین بند بازخریدی برای بارسلونا به مبلغی کمی بیش از ۲۵ میلیون یورو در نظر گرفته شده است.