کد: 235600501 اردیبهشت 1405 ساعت 13:2927.7K بازدید

ناراحتی بازیکن ختافه:

باید از رودیگر به خاطر نکشتنم عذرخواهی کنم؟!

بازیکن ختافه که در صحنه درگیری جنجالی با آنتونیو رودیگر حضور داشت، هنوز از این بازیکن ناراحت است.
باید از رودیگر به خاطر نکشتنم عذرخواهی کنم؟!

به گزارش "ورزش سه"، در جریان دیدار رئال مادرید برابر ختافه، صحنه‌ای بسیار جنجالی میان رودیگر و دیه‌گو ریکو رخ داد. در آن صحنه، مدافع رئال مادرید هنگام سقوط روی بازیکن ختافه که از قبل روی زمین افتاده بود، با زانویش به صورت ریکو ضربه زد. داور این برخورد را اتفاقی تشخیص داد و تصمیم گرفت کارتی به این ستاره آلمانی نشان ندهد.

در مصاحبه‌ای با پادکست La Otra Grada، بازیکن ختافه انتقادات تندی از رقیبش مطرح کرد و مدعی شد که هنوز اتفاق آن روز را فراموش نکرده است: «آیا هنوز هم باید از او بابت این که گذاشت زنده بمانم عذرخواهی کنم؟ رودیگر بازیکنی بسیار تهاجمی است اما در آن لحظه از حد گذشت. نمی‌توانم او را ببخشم.»

2432160

از سوی دیگر، این مدافع آلمانی چند روز بعد درباره آن صحنه صحبت کرد و از عملکردش دفاع کرد: «تصاویر آهسته وحشتناک به نظر می‌رسند. من قرار نیست با او بحث کنم اما من او را نکشتم. نباید روی برخورد اغراق کرد چون اگر عمدی وارد می‌شدم، او را مصدوم می‌کردم. هرگز قصد آسیب‌زدن نداشتم اما دوست دارم هنگام بازی محکم باشم.»

این اولین بار نیست که دیه‌گو ریکو درباره این برخورد صحبت می‌کند. بلافاصله پس از مسابقه، او خشمش را به‌ طور شدید ابراز کرد: «اگر غافلگیرم می‌کرد، می‌توانست همان‌جا روی چمن رهایم کند. می‌خواست صورتم را خرد کند.» بازیکن ختافه همچنان از آن صحنه و عملکرد رودیگر به‌ شدت ناراحت است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
38اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار