کد: 235751408 اردیبهشت 1405 ساعت 12:342.6K بازدید

به دنیا نشان می‌دهیم مقاومت در ایران ادامه دارد

هاشمی‌طبا: نباید برای حضور در جام جهانی تردید کنیم

رئیس اسبق کمیته ملی المپیک تاکید کرد مسئولان نباید هیچ تردیدی نسبت به حضور تیم ملی ایران در جام جهانی داشته باشند.
هاشمی‌طبا: نباید برای حضور در جام جهانی تردید کنیم

به گزارش ورزش سه، حدود 45 روز تا آغاز مسابقات جام جهانی فوتبال 2026 باقی مانده است و با وجود این زمان اندک تا برگزاری جام جهانی، هنوز تکلیف تیم ملی برای حضور در این مسابقات مشخص نیست. این در حالی است که مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال جهت شرکت در کنگره فیفا راهی کانادا شده است. البته این حضور یا عدم حضور فوتبال ایران در جام جهانی مخالفان و موافقان زیادی دارد که در روزهای اخیر در این مورد اظهار نظر کرده‌اند.

مصطفی هاشمی‌طبا، رئیس سابق سازمان تربیت بدنی در خصوص تردید مسئولان فدراسیون فوتبال در خصوص اعزام تیم ملی به جام جهانی 2026 به «ایران ورزشی» گفت: «در روزهای اخیر فدراسیون فوتبال به گونه‌ای صحبت کرد که انگار قدرت تصمیم‌گیری ندارد! فدراسیون توپ را به زمین وزارت ورزش انداخت تا وزارت در خصوص حضور یا عدم حضور تیم ملی در این میدان تصمیم‌گیری کند.»

او به صحبت‌های خود اینگونه ادامه داد: «پس از آن وزیر ورزش اعلام داشت که در صورت موافقت دولت در جام جهانی شرکت می‌کنیم، این در حالی است که تصمیم‌گیری در خصوص حضور و یا عدم حضور در جام جهانی در شأن دولت نیست و خود فدراسیون باید در این مورد تصمیم‌گیری و با قاطعیت اعلام کند که در مسابقات جام جهانی شرکت کرده و تلاش می‌کنیم تا بهترین نتیجه را در این مسابقات بگیریم.»

رئیس اسبق کمیته ملی المپیک تصریح کرد: «باعث تعجب است که ما نسبت به حضور تیم ملی در جام جهانی تردید داریم و با تزلزل نسبت به این موضوع برخورد می‌کنیم. اینگونه برخورد نسبت به موضوع حضورمان در جام جهانی باعث می‌شود تا بازیکنان تیم ملی ضربه بخورند و از نظر روحی و روانی به هم بریزند. البته نمی‌توانیم انتظار داشته باشیم که آمریکا میزبان خوبی برای ما باشد اما باید در این جام شرکت کنیم و برای حضوری قدرتمند تدارک خوبی بیندیشیم، هر چند زمان زیادی تا آغاز مسابقات نداریم و باید به بهترین نحو ممکن از این زمان باقیمانده استفاده کنیم.»

رئیس اسبق کمیته ملی المپیک تصریح کرد: «حضورمان در جام جهانی باید قطعی باشد و تردیدی نسبت به آن نداشته باشیم مگر اینکه مسئولان کشور میزبان مانع از حضور تیم ملی در جام جهانی شوند. کشور میزبان اعلام کرده که به بازیکنان تیم ملی ویزا می‌دهد اما به برخی از همراهان نه، ما به هر طریق ممکن باید در جام جهانی حاضر شویم حتی اگر تعداد بازیکنان ما در جام جهانی به تیم کامل نرسد. باید زمینه انسجام داخلی از نظر روحی و روانی را فراهم کنیم چرا که این انسجام به حضور پرقدرت‌تر تیم ملی در آنجا کمک می‌کند.»

هاشمی‌طبا در خصوص پیام کشور ما با حضور در جام جهانی بیان داشت: «ما باید با حضور در جام جهانی به جهانیان نشان دهیم که زنده هستیم و مقاومت می‌کنیم. مگر تیم کشتی ما در شرایط جنگی به مسابقات اعزام نشد و کاروان ایران در مسابقات ساحلی چین حاضر و موفق نشد تا پرچم کشور را در مسابقات برافراشته کند؟ تیم ملی فوتبال ما هم باید در خاک آمریکا حاضر شود تا پرچم کشورمان در این مسابقات برافراشته شود. باید بدانیم که عدم حضور در این مسابقات نشان‌دهنده ضعف‌مان خواهد بود.»

رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی در پایان تصریح کرد: «علاوه بر حضور قطعی در این مسابقات باید هواداران ایرانی را به حضور در جام جهانی تشویق کنیم، باید تمهیداتی در فدراسیون فوتبال اندیشیده شود تا در جام جهانی همانند جام‌های جهانی گذشته فعالیت‌های فرهنگی داشته باشیم؛ مثلاً بیاییم و پرچم کشور را میان هواداران توزیع کنیم. البته در همان آمریکا، ایرانی‌های زیادی هستند که دلبستگی به کشور دارند و حامی تیم ملی خواهند بود و می‌توانند فضا را به سود تیم ملی تغییر بدهند.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار

هاشمی‌طبا: نباید برای حضور در جام جهانی تردید کنیم | ورزش سه