کد: 235773509 اردیبهشت 1405 ساعت 13:4817.9K بازدید

انتقاد از کین: چرا از مدافعان بایرن تعریف کردی؟

وین رونی پس از تمجید هری کین از مدافعان بایرن مونیخ با وجود شکست برابر پاری سن ژرمن، به انتقاد از او پرداخت و نظرش را زیر سوال برد.
انتقاد از کین: چرا از مدافعان بایرن تعریف کردی؟

به گزارش "ورزش سه"، پس از این که کین در مصاحبه‌ای پس از بازی برابر پاری سن ژرمن از مدافعان بایرن مونیخ در بازی پرهیجانی که با پیروزی ۴-۵ شاگردان لوییس انریکه به پایان رسید مقابل تمجید کرد، اظهاراتش مورد انتقاد و زیر سوال قرار گرفت. بایرن در یک شب پر از آشوب و با 9 گل، با نتیجه‌ای نزدیک در پارک دو پرنس شکست خورد، در حالی که کیفیت مهاجمان هر دو تیم مورد تحسین قرار گرفت.

اما کین که با زدن گل از روی ضربه پنالتی در نیمه اول بازی را آغاز کرد، در مصاحبه‌ای با آمازون پرایم تصمیم گرفت به جای آن، بر روی مدافعان تیمش تمرکز کند. او مدعی شد: «حتی با وجود این که 9 گل به ثمر رسید، مدافعان در نبردهای تک‌به‌تک، عملکرد فوق‌العاده‌ای داشتند. شما بهترین بازیکنان جهان را دارید. بهترین مهاجمان، بهترین مدافعان. البته، گاهی اوقات مهاجمان برتر ظاهر می‌شوند و کیفیت خود را نشان می‌دهند.»

2445981

رونی به هیچ وجه از اظهارات کین در مصاحبه پس از بازی تحت تاثیر قرار نگرفت. او گفت: «وقتی به عقب برگردید و به مدافعان میانی که گاهی اوقات در خط میانی، در خط حمله و در کناره‌ها در برابر وینگرها بازی می‌کنند، نگاه کنید، باید به آنها تبریک گفت. این کار بسیار سختی است. من فکر می‌کردم آنها عملکرد فوق‌العاده‌ای داشتند.»

با این حال، رونی معتقد بود که اظهارات هم‌تیمی سابقش در تیم ملی انگلیس، بی‌معنی است: «گوش کنید، من هری کین را دوست دارم. اما هیچ راهی وجود ندارد که او بتواند مدافعان تیمش را با این نتیجه تحسین کند. شاید به این دلیل که آنها هم‌تیمی‌های او هستند، او سعی می‌کند به آنها کمی اعتماد به نفس برای هفته آینده بدهد. من فکر می‌کنم دفاع هر دو تیم در این بازی واقعاً ضعیف بود، بنابراین فکر می‌کنم او کمی متواضعانه صحبت می‌کند.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
24اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار