کد: 235806110 اردیبهشت 1405 ساعت 22:0641.1K بازدید

ایران میز خود در کنگره فیفا را ترک کرد

گزارش آ اس: ایران گفت بس است دیگر!

در حالی که تنها ۴۰ روز تا آغاز اولین بازی ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ باقی مانده، انصراف مدیران فدراسیون از حضور در کنگره فیفا، روابط تهران و زوریخ را دوباره تیره و تار کرده است.
گزارش آ اس: ایران گفت بس است دیگر!

به گزارش ورزش سه، نمایندگان فدراسیون فوتبال ایران در کنگره بزرگ فیفا که عصر امروز پنج‌شنبه در ونکوور کانادا برگزار شد، شرکت نداشتند. ایران اعلام دلیل این تصمیم، «رفتار نامناسب ماموران مهاجرت» در فرودگاه تورنتو با هیئت اعزامی ایران بوده است.


سایت آ اس آمریکا در گزارشی از این ماجرا نوشت: «بر اساس گزارش‌های منتشر شده در ایران، سه مقام ارشد فدراسیون یعنی مهدی تاج رئیس فدراسیون، هدایت ممبینی دبیرکل و حامد مومنی معاون او، با وجود داشتن ویزای معتبر برای شرکت در این نشست بین‌المللی، در بدو ورود به خاک کانادا با بدرفتاری مواجه شده و مجبور به بازگشت شدند. این در حالی است که کنگره فیفا با حضور نمایندگان هر ۲۱۱ فدراسیون عضو برگزار می‌شود و غیبت ایران در این مجمع، یک عقب‌گرد بزرگ در روابط دو طرف محسوب می‌شود؛ آن هم در شرایطی که پس از ملاقات حضوری جانی اینفانتینو با مسئولان و بازیکنان تیم ملی در آخرین فیفادی، به نظر می‌رسید تنش‌ها به حداقل رسیده است.

2446554

اما ماجرا فقط به یک نشست اداری ختم نمی‌شود؛ حضور ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ با ابهامات تازه‌ای رو‌به‌رو شده است. ایران که در گروه G این رقابت‌ها قرار دارد، بر اساس معیارهای ورزشی و با اقتدار جواز حضور در جام جهانی را به دست آورده، اما نگرانی‌های امنیتی و لجستیکی باعث شده مسئولان در تهران به دنبال تضمین‌های خاص و حتی تغییر محل برگزاری بازی‌های تیم ملی باشند.

پیش از این، پیشنهادی مبنی بر انتقال بازی‌های ایران از خاک ایالات متحده به مکزیک ارائه شده بود که فیفا با قاطعیت آن را رد کرد. با این شرایط، ایران طبق برنامه قبلی باید بازی‌های خود را در آمریکا برگزار کند، اما تنش اخیر در فرودگاه کانادا نشان داد که مسیر تیم ملی تا شروع جام جهانی، پر از سنگلاخ‌های غیرورزشی است».

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
45اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار