کد: 235825512 اردیبهشت 1405 ساعت 03:1532.2K بازدید

ژروم روتن:

دمبله و اولیسه کاری می‌کنند که امباپه نمی‌تواند!

ژروم روتن معتقد است که رهبری خط حمله تیم ملی فرانسه نباید به کیلیان امباپه سپرده شود.
دمبله و اولیسه کاری می‌کنند که امباپه نمی‌تواند!

به گزارش "ورزش سه"، روتن با اظهار نظری جنجالی، جدال بحث‌برانگیزی را برانگیخته است. او گفته کیلیان امباپه در حال حاضر زیر سایه خلاقیت اولیسه و دمبله قرار گرفته است. با وجود سابقه درخشان امباپه در تیم ملی فرانسه از جمله ۵۶ گل در ۹۶ بازی و نقش اصلی‌اش در قهرمانی جام جهانی ۲۰۱۸، روتن معتقد است که ساختار تاکتیکی این تیم باید به صورت جدی تغییر کند.

او در حالی که به کارایی کاپیتان در تمام‌کنندگی اذعان دارد، اصرار می‌کند که این بازیکن ۲۷ ساله فاقد آن ویژگی خاص و شور خلاقانه‌ای است که برای تبدیل شدن به قلب تپنده تیم ملی فرانسه لازم است. روتن در گفتگو با شبکه RMC اسپورت اظهار کرد که نقش امباپه باید محدود به نقاط قوتش باشد، نه رهبری کلی تیم. او گفت: «وقتی بازیکنان اطرافش را امروز می‌بینید، نمی‌توان از کیلیان امباپه خواست رهبر تکنیکی باشد.

2259177

او نباید رهبر هجومی باشد. باید بر اساس نقاط قوتش بازی کنیم. ما مزیت داشتن بازیکنی بسیار مؤثر را داریم که گل‌های زیادی می‌زند. بسیار خوب، او برای همین در تیم است. اما باید ساختاری پیرامونش ایجاد شود. وقتی دمبله و اولیسه را می‌بینید… وقتی توپ را لمس می‌کنند، فوق‌العاده است! من شرمنده نیستم که بگویم کارهایی که اولیسه و دمبله انجام می‌دهند، امباپه قادر به انجام‌شان نیست.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
74اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار

دمبله و اولیسه کاری می‌کنند که امباپه نمی‌تواند! | ورزش سه