کد: 235853013 اردیبهشت 1405 ساعت 15:5119.1K بازدید

مثل مرد ایستاده‌ام: می‌جنگیم تا سقوط نکنیم

نونو اسپریتو سانتو، سرمربی وستهم، معتقد است که نبرد برای فرار از سقوط، پس از شکست ۳-۰ مقابل برنتفورد در روز شنبه، تا آخرین لحظه ادامه خواهد یافت.
مثل مرد ایستاده‌ام: می‌جنگیم تا سقوط نکنیم

به گزارش "ورزش سه"، گل‌های ایگور تیاگو، میکل دامسگارد و گل به‌خودی کنستانتینوس ماوروپانوس، سه امتیاز کامل این بازی را نصیب برنتفورد کرد که امیدوار به کسب سهمیه لیگ قهرمانان است. 

این باشگاه شرق لندنی همچنان دو امتیاز بالاتر از منطقه سقوط قرار دارد، اما در صورت پیروزی تاتنهام مقابل استون ویلا در روز یکشنبه، ممکن است به این منطقه بازگردد.

2447190

اسپریتو سانتو در گفتگو با برنامه «بازی روز» بی‌بی‌سی پس از پایان مسابقه، اعتراف کرد که نبرد بقا تا ثانیه آخر ادامه خواهد داشت. او گفت: «من اینجا صادقانه و مثل یک مرد واقعی ایستاده‌ام و سعی می‌کنم درباره آنچه دیدم با شما صحبت کنم. برنتفورد تیم بسیار خوبی است، اما نحوه واکنش و بازی ما در نیمه اول، زدن توپ به تیرک و مردود شدن یک گل با اختلافی ناچیز، در بین دو نیمه به ما امیدواری داد. اما ضربه پنالتی به ما آسیب زد و پس از آن، با عجله‌ای که داشتیم، وضعیت به روال سابق بازگشت.»

او در ادامه افزود: «این به ما بستگی دارد که چگونه به این شکست سخت واکنش نشان دهیم. آن پنالتی برخلاف آنچه در صحبت‌های بین دو نیمه می‌خواستیم، به ما لطمه زد. متأسفانه روی پنالتی‌ای گل خوردیم که می‌شد از آن جلوگیری کرد. این به خود ما بستگی دارد که چطور به این شرایط و سر و صداها واکنش نشان دهیم. بیایید متحد بمانیم. سه بازی دیگر باقی مانده است. این رقابت تا آخرین بازی و لحظه آخر ادامه خواهد داشت. ما باید در کنار هم بمانیم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
31اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار