کد: 235853513 اردیبهشت 1405 ساعت 16:2314.2K بازدید

برای اولین بار: جایزه کفش قرمز در فوتبال انگلیس

در پایان فصل 2025-2026 که روز شنبه به پایان رسید، به دو بازیکن لیگ فوتبال انگلیس جایزه «کفش قرمC» که اولین دوره آن بود، اهدا شد.
برای اولین بار: جایزه کفش قرمز در فوتبال انگلیس

در پایان فصل 26-2025، دو بازیکن چمپیونشیپ و لیگ وان انگلیس (دسته دوم و سوم فوتبال این کشور) جایزه کفش قرمز را که به عنوان جایزه ویژه برای بهترین گلزن در هر سه لیگ اتحادیه فوتبال انگلیس در نظر گرفته شده، دریافت کردند.

زان ویپوتنیک از تیم سوانزی (چمپیونشیپ) و دوم بالارد از تیم لیتون اورینت (لیگ وان)، اولین دریافت‌کنندگان این جایزه جدید هستند. هر دو مهاجم، فصلی درخشان را پشت سر گذاشتند و در روز شنبه، با 23 گل، به طور مشترک در صدر جدول گلزنان قرار گرفتند. ویپوتنیک در 44 بازی و بالارد در 40 بازی، 23 گل به ثمر رساندند. هر دو همچنین جایزه "کفش طلایی" را برای لیگ‌های مربوطه خود دریافت کردند.

این دو بازیکن نه تنها جایزه جدید را به خانه می‌برند، بلکه گل‌های آن‌ها اهمیت بیشتری پیدا می‌کند، زیرا شرکت "اسکای بت" مبلغ 50000 پوند به ازای هر گل زده توسط برنده جایزه "کفش قرمز" را به بنیاد قلب بریتانیا اهدا می‌کند.

2447198

اسکای بت سابقه همکاری طولانی با بنیاد قلب بریتانیا را به عنوان بخشی از ابتکار "هر دقیقه مهم است" دارد. این به آن معناست که در مجموع 1.15 میلیون پوند به این بنیاد اهدا خواهد شد.

این کمک مالی، بخشی از تعهد اسکای بت برای اهدای تا 6 میلیون پوند به بنیاد قلب بریتانیا در طول دو سال است. هدف از این کمک، تأمین بودجه آموزش‌های حیاتی احیای قلبی ریوی (CPR)، بهبود دسترسی جوامع به دستگاه‌های دفیبریلاتور و حمایت از برنامه تحقیقاتی پیشگامانه "CureHeart" است.

در اوایل این فصل، اسکای بت به ازای هر گل زده در لیگ فوتبال انگلیس در ماه فوریه، 1000 پوند اهدا کرد. در پایان ماه، 514 هزار پوند برای این بنیاد جمع‌آوری شد.

زان ویپوتنیک گفت: "کسب جایزه "کفش طلایی" در لیگ قهرمانی بسیار ارزشمند بود، اما دریافت جایزه "کفش قرمز" به عنوان یکی از بهترین گلزنان در هر سه لیگ EFL، افتخار بزرگی است. مهاجمان برجسته‌ای در لیگ‌های قهرمانی، لیگ یک و لیگ دو وجود دارند که عملکرد بسیار خوبی داشته‌اند، و اینکه من و دوم بالارد بیشترین گل را به ثمر رساندیم، دستاوردی است که به آن افتخار می‌کنم. آنچه این جایزه را ویژه می‌کند، این است که می‌دانیم این جایزه به بنیاد قلب بریتانیا کمک شایانی خواهد کرد، و بیش از 1 میلیون پوند از گل‌هایی که در چارچوب کمپین "هر دقیقه مهم است" به ثمر رساندم، جمع‌آوری شده است. اینکه بتوانم در کاری شرکت کنم که می‌تواند اینقدر تفاوت ایجاد کند و به نجات جان مردم کمک کند، احساس فوق‌العاده‌ای است."

2447199

دوم بالارد گفت: "فوتبال یک چیز است، اما جمع‌آوری این مقدار پول برای چنین هدف ارزشمندی، چیز دیگری است. این احساس بسیار خوبی است که به اسمای بت و لیگ فوتبال انگلیس کمک کردم تا کاری بزرگ انجام دهند، و می‌دانم که هر پنی به درستی استفاده خواهد شد. البته، این دستاورد بزرگی برای من به صورت شخصی نیز هست، و حتی با وجود اینکه سال سختی را پشت سر گذاشتیم، این یک راه خوب برای پایان دادن به فصل است. من عاشق گل زدن هستم، و وقتی به این باشگاه آمدم، می‌دانستم که مربی سابقه خوبی در بهبود عملکرد مهاجمان دارد، و احساس می‌کنم که اینجا پیشرفت کرده‌ام و از اینجا خوشحالم و می‌خواهم به پیشرفت خود ادامه دهم و امیدوارم گل‌های بیشتری بزنم. این یک دستاورد شخصی باورنکردنی است، اما بدون کمک هم‌تیمی‌هایم، نه تنها در زمین، بلکه با نحوه کمک آن‌ها به من برای اینکه به سرعت در باشگاه جا بیفتم، نمی‌توانستم این جایزه را کسب کنم."

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
18اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار