کد: 235865914 اردیبهشت 1405 ساعت 10:025.2K بازدید

حسرت بزرگ لوبه: شاید به قیمت از دست دادن جام

سرمربی لوبه پس از شکست دوم در فینال، از فرصت از دست‌رفته در ست دوم و امید به بازگشت در ادامه سری گفت.
حسرت بزرگ لوبه: شاید به قیمت از دست دادن جام

به گزارش "ورزش سه"، جیام‌پائولو مدی، سرمربی تیم لوبه چیویتانووا، پس از دومین شکست تیمش در فینال سوپرلیگ ایتالیا، با ابراز نارضایتی از روند بازی، به ویژه ست دوم، به تحلیل عملکرد شاگردانش پرداخت. لوبه با این شکست در آستانه از دست دادن عنوان قهرمانی قرار گرفته و حالا کار دشواری برای بازگشت در ادامه سری خواهد داشت.

مدی در این باره گفت: «در مورد بازی، قطعاً بزرگ‌ترین حسرت مربوط به ست دوم است؛ جایی که پس از برد قاطع در ست اول، پیش افتاده بودیم اما متأسفانه در شرایطی که به نظر من ساده بود، دچار توقف شدیم.» او همچنین به نقش حریف اشاره کرد و افزود: «مشخص است که پروجا شایستگی‌های خودش را دارد و به‌خوبی از فرصت‌هایی که به آن‌ها دادیم استفاده کرد، اما بدون شک لوبه در مقاطعی که معمولاً عملکرد خوبی دارد، کارآمد نبود.»

سرمربی لوبه در ادامه با نگاهی امیدوارانه به توانایی‌های تیمش تأکید کرد: «با این حال، من این بازی را با یک باور به پایان می‌برم؛ اینکه اگر لوبه در سطح واقعی خودش بازی کند، می‌تواند هم‌سطح با پروجا ظاهر شود. حتی امروز در مقاطع زیادی توانستیم حریف را تحت فشار قرار دهیم.»

او در پایان با اشاره به دیدار آینده گفت: «چند روز دیگر باید با انگیزه بالا به پروجا برویم، با آگاهی از توانایی‌هایمان و این باور که اگر همان‌طور که بلدیم بازی کنیم، می‌توانیم این سری را دوباره به جریان بیندازیم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
9اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار