کد: 235896615 اردیبهشت 1405 ساعت 20:3124.2K بازدید

باشگاه قطری بالاخره منتظری را چاپ کرد!

الشحانیه با تصویری از سرمربی ایرانی خود به استقبال دیدار حساس با الخریطیات رفت.
باشگاه قطری بالاخره منتظری را چاپ کرد!

به گزارش "ورزش سه"، پژمان منتظری پس از چالش سختی که در لیگ ستارگان قطر پشت سر گذاشت و هدایت الشحانیه را در 13 مسابقه برعهده داشت، حالا باید تیمش را برای بازی مهم جمعه شب مقابل الخریطیات آماده کند.

ستاره سابق تیم ملی و استقلال که قبل از هفته دهم فصل 26-2025 لیگ ستارگان قطر جانشین سانیاگو دنیا اسپانیایی شد، توانست تیمی که گزینه قطعی سقوط بود را به بازی پلی‌آف بیاورد و امیدوار است سهمیه‌شان را حفظ کند.

با وجود عملکرد درخشان منتظری در الشحانیه، رسانه رسمی این باشگاه غیر از نشست‌های خبری قبل از مسابقه، هیچ پوستر یا حتی عکس خاصی از تمرینات با حضور این مربی ایرانی منتشر نمی‌کرد که حالا این اتفاق برای دیدار مقابل الخریطیات افتاد.

2447797

باشگاه الشحانیه با انتشار پوستری از بازیکنان تیم و در راس آن پژمان منتظری، به استقبال دیدار جمعه شب مقابل الخریطیات رفته و امیدوار به کسب پیروزی در ورزشگاه احمد بن علی و بقا در لیگ ستارگان قطر است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
26اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار