کد: 235925017 اردیبهشت 1405 ساعت 12:3520.8K بازدید

میلاد مصدوم شد، ترابی بیرون آمد؛

اتفاقی که دیده نشد: خروج 2 بازیکن از بازی ملی!

تیم‌های سفید و قرمز در بازی روز گذشته ملی‌پوشان 20 دقیقه با یک بازیکن کمتر کارشان را دنبال کردند.
اتفاقی که دیده نشد: خروج 2 بازیکن از بازی ملی!

به گزارش "ورزش سه"، دومین مسابقه درون تیمی ملی‌پوشان فوتبال ایران در مسیر آماده‌سازی برای حضور در جام جهانی 2026 در حالی روز گذشته برگزار شد و با برتری سه بر یک تیم قرمز رنگ به پایان رسید که یک اتفاق جالب توجه از چشم بینندگان و حاضران در ورزشگاه پاس قوامین دور ماند.

میلاد محمدی که مدافع چپ ثابت تیم قرمز رنگ بود، در دقیقه 68 دچار آسیب دیدگی شد، اما به زمین برگشت و به کارش ادامه داد ولی دو دقیقه بعد دوباره احساس مصدومیت کرد و درخواست خروج داشت؛ آن هم در شرایطی که هشت دقیقه‌ی قبل، 7 تعویض برای دو تیم انجام شده و بازیکن تعویضی دیگری در دسترس کادر فنی نبود.

امیر قلعه‌نویی هم پس از اینکه میلاد محمدی اعلام مصدومیت کرد، در کنار زمین به او گفت که اگر نمی‌تواند از بازی بیرون بیاید و فشار بیش از حد به خود وارد نکند که همین اتفاق موجب شد تیم قرمز رنگ 10 نفره شود ولی بلافاصله، سفیدها نیز یک یارشان را کمتر کردند.

با نظر کادر فنی تیم ملی، مهدی ترابی هم که حضور ثابت در سمت چپ خط هجومی سفیدپوشان داشت، از زمین بیرون آمد تا هر دو تیم با یک یار کمتر در 20 دقیقه پایان به کارشان ادامه بدهند.

پس از اینکه بازی با یک یار کمتر در هر دو تیم دنبال شد، قرمزپوشان یک گل توسط روزبه چشمی به ثمر رساندند و تیم سفید هم در لحظات پایانی روی پاس عارف حاجی‌عیدی و ضربه تماشایی امیرحسین محمودی گلزنی کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
20اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار