
به گزارش "ورزش سه"، نه فقط تیم ملی هر تیمی بعد از شروع تمرینات آماده سازی و تمرینات تاکتیکی نیاز به برگزاری بازی های دوستانه دارد تا تاکتیک هایی که تمرین می شود، در بازی جا بیافتد اما تیم ملی در مسیر آماده سازی خود خیلی از این نکته بهره نبرد و بیشتر با بازی های درون تیمی تلاش کرد میزان آمادگی تاکتیکی خود را بالا ببرد. با این وجود تصاویری که از تمرین تیم ملی مخابره می شود نشان از روحیه ی بالای ملی پوشان دارد و به نظر می رسد با این موضوع به خوبی کنار آمده اند و اکنون هم تیمی ها را در قامت حریف می بینید.
جدیت بازیکنان تیم ملی نه تنها در بازی های درون تیمی بلکه در تمرینات هم هویداست، بطوریکه در تمرینات هم بازیکنان بعد از شکست رقیب خوشحالی می کنند و عکس یادگاری می گیرند و برای هم کری می خوانند. این تیم ملی است که به تیم ملی کمک می کند و نکته ی امیدوار کننده روحیه ی بالای ملی پوشان است که ما را به حضور شایسته ی تیم ملی در جام جهانی امیدوار می کند.
رقابت در تیم ملی هنوز به پایان نرسیده است. هنوز لیست تیم ملی برای حضور در جام جهانی نهایی نشده است و این موجب شده تا در تمرینات تیم ملی رقابت هم پستی ها هم چنان ادامه داشته باشد. جدیت بازیکنان برای انتخاب و حضور شایسته در بازی های جام جهانی حتی در تصاویر مشخص است و این نکته ی امیدوار کننده تیم ملی با هدایت امیر قلعه نویی است. تیمی که در مسیر آماده سازی موانع زیادی را پشت سر گذاشته و این موانع هنوز به پایان نرسیده است.