کد: 236282302 خرداد 1405 ساعت 15:0022K بازدید

خط زدن یک بازیکن رئال مادرید دیوانگی بود!

کایل واکر هم‌وطن خود، الکساندر آرنولد، را پس از خط خوردن از فهرست انگلیس مورد حمایت قرار داد.
خط زدن یک بازیکن رئال مادرید دیوانگی بود!

به گزارش "ورزش سه"، توماس توخل چند ساعت پیش لیست نهایی تیم ملی انگلیس را برای جام جهانی اعلام کرد و یکی از بزرگترین شگفتی‌ها، غیبت ترنت الکساندر آرنولد بود. بازیکن رئال مادرید درست مانند موارد دیگری چون پالمر یا فودن، از سفر به این رویداد جهانی بازماند. واکنش‌ها در رسانه‌ها به سرعت آغاز شد و چهره‌های صاحب‌نظر نیز صدای خود را بلند کرده‌اند.

کایل واکر، بازیکن سابق سیتی که در حال حاضر در ۳۵ سالگی در برنلی توپ می‌زند، موضعی قاطع در خصوص ماجرای ترنت اتخاذ کرده است. او این تصمیم سرمربی را درک نمی‌کند و بر نقاط قوت این بازیکن مادریدیستا پافشاری دارد. 

2433105

واکر و ترنت که هر دو مدافع هستند، در تیم ملی انگلیس با یکدیگر هم‌تیمی بوده‌اند. واکر تنها با ۴ بازی فاصله تا رسیدن به رکورد ۱۰۰ بازی ملی با پیراهن سه شیرها به کار خود پایان داد.

این بازیکن انگلیسی گفت: «اینکه یک بازیکن رئال مادرید به تیم ملی انگلیس دعوت نشود، یک اتفاق بی‌سابقه و دیوانه‌کننده است. همه ما درباره کارهایی که ترنت در آن‌ها ضعف دارد صحبت می‌کنیم. بیایید درباره کارهایی صحبت کنیم که به بهترین شکل انجام می‌دهد! او احتمالاً بهترین مدافع راست دنیا در زمینه پاس‌دهی، ارسال سانتر و ثبت پاس‌گل است و کارنامه‌ای پر از بازی‌های بزرگ دارد. غیبت او در این لیست دیوانه‌کننده است.»

ترنت در ۲۷ سالگی با یکی از سخت‌ترین ضربه‌های دوران حرفه‌ای خود روبرو شده است. به نظر می‌رسد انتقال او به رئال مادرید از نظر جایگاهش در تیم ملی به او آسیب زده است؛ چرا که او در باشگاه سفیدپوش آن نقش محوری، کاپیتانی و رهبری مطلقی را که در لیورپول داشت، در اختیار ندارد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
34اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار