کد: 238756624 خرداد 1405 ساعت 03:273K بازدید

چقدر خوب است که در چهارمین جام جهانی‌ام هستم

دی‌بروینه: از دیدن صلاح و مرموش خوشحالم!

کوین دی‌بروینه می‌گوید این همه سال در تیم ملی بلژیک بوده‌ و ظاهراً بالاخره یک کارهایی را درست انجام داده است.
دی‌بروینه: از دیدن صلاح و مرموش خوشحالم!

به گزارش "ورزش سه"، در فاصله دو روز تا بازی اول بلژیک، کوین دی‌بروینه، یکی از رهبران اصلی شیاطین سرخ، در نشست خبری حاضر شد و درباره شرایط خودش، وضعیت روملو لوکاکو، نقش جرمی دوکو، کار با رودی گارسیا و دشواری‌های بازی افتتاحیه برابر مصر صحبت کرد.

دی‌بروینه که خود را برای چهارمین جام جهانی دوران حرفه‌ای‌اش آماده می‌کند، درباره شروع مسابقات گفت: «تجربه به من می‌گوید بازی‌های اول در تورنمنت‌ها همیشه سخت هستند. در دوره‌های قبلی هم همین‌طور بود. مصر تیم فیزیکی‌ای است و فضاهای کمی به ما خواهد داد، اما ما آماده خواهیم بود.»

ستاره ۳۴ ساله بلژیک تأکید کرد که حضور در چهارمین جام جهانی برای او اتفاق خاصی است: «اینکه می‌توانم چهارمین جام جهانی‌ام را بازی کنم، اتفاق جالب و خوبی است. حالا بهتر می‌توانم از این لحظه‌ها لذت ببرم. وقتی جوان‌تر هستید، فقط می‌خواهید بازی کنید، اما الان بهتر می‌فهمم که حضور در چهار جام جهانی چه معنایی دارد. این همه سال در تیم ملی بلژیک بوده‌ام؛ ظاهراً بالاخره یک کارهایی را درست انجام داده‌ام.»

او در ادامه با اشاره به آینده‌اش در تیم ملی گفت: «دی‌بروینه سخت‌گیر دیگر تغییر نخواهد کرد. من همیشه تلاش می‌کنم تیم را به سمت پیروزی هل بدهم، اما نمی‌توانم همه‌چیز را تعیین کنم. کار خودم را انجام می‌دهم، سعی می‌کنم کمک کنم، اما می‌خواهم از این لحظه‌ها هم لذت ببرم. می‌دانم که دیگر ده سال در تیم ملی بلژیک فرصت ندارم.»

دی‌بروینه درباره شرایط بدنی خود نیز توضیح داد: «من هر کاری لازم بود انجام دادم تا آماده باشم و احساس خوبی دارم. اینکه در این تیم می‌توانم در پست همیشگی‌ام بازی کنم، حس خوبی دارد. مردم هم فوتبال هجومی را دوست دارند. گاهی بابت این موضوع تعریف‌هایی می‌شنوم، اما آن‌ها را خیلی جدی نمی‌گیرم؛ فقط سعی می‌کنم کارم را انجام بدهم. شنیدن این حرف‌ها خوب است، اما بیشتر از این نیست.»

2481106

دی‌بروینه درباره نقش رودی گارسیا، سرمربی تیم ملی بلژیک، هم گفت: «سرمربی به ایجاد این حس خوب کمک کرده است. همه با او همراه شده‌اند و شرایط خوب است، اما می‌دانیم که در جام جهانی در نهایت شما را با نتایج قضاوت می‌کنند.»

او همچنین درباره شرایط ورزشگاه لومن فیلد در سیاتل و اینکه بلژیک نتوانسته در زمین اصلی تمرین کند، توضیح داد: «خیلی سال پیش با چلسی در لومن فیلد بازی کرده‌ام. هوا گرم خواهد بود و زمین احتمالاً خشک است. امیدوارم ورزشگاه تا حد ممکن پر باشد. ما نتوانستیم در ورزشگاه تمرین کنیم، اما همین است که هست.»

دی‌بروینه در بخش دیگری از نشست خبری با اشاره به دیدار دوباره با محمد صلاح و عمر مرموش در بازی برابر مصر گفت: «دیدن دوباره مو صلاح و مرموش قبل از بازی با مصر برایم خوب خواهد بود. سال‌های زیادی مقابل مو بازی کرده‌ام. بچه‌های ما هم در انگلیس در یک مدرسه بودند، بنابراین آشنایی زیادی وجود دارد.»

2481107

هافبک بلژیکی درباره آینده باشگاهی خود و حضور در ناپولی هم گفت فعلاً تمام تمرکزش روی جام جهانی است: «از الکسیس سالماکرز درباره آلگری پرسیدم، اما نه خیلی زیاد. الان فقط روی این جام جهانی تمرکز دارم.»

دی‌بروینه در پایان نشان داد که برخلاف دوره‌های قبلی، این بار نگاه آرام‌تری به جام جهانی دارد؛ نه به معنای کاهش جاه‌طلبی، بلکه با درک بهتر از اهمیت لحظه‌هایی که شاید دیگر چندان تکرار نشوند. او گفت: «وقتی جوان‌تر هستید، کمتر فرصت می‌کنید از این موقعیت‌ها لذت ببرید. در منچسترسیتی همیشه به بازی بعدی فکر می‌کردیم، چون می‌خواستیم همه‌چیز را ببریم. کمتر وقت داشتم بفهمم چه کارهایی انجام داده‌ام. حالا می‌دانم که دیگر ده سال در تیم ملی بلژیک ندارم، پس می‌خواهم از این فرصت لذت ببرم. شاید همین موضوع کمی آرامش هم به همراه بیاورد.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
10اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

دی‌بروینه: از دیدن صلاح و مرموش خوشحالم! | ورزش سه