کد: 238817926 خرداد 1405 ساعت 05:2220.9K بازدید

حمله تند به مربی عربستان: خوش‌شانس و بی‌هویت

ولید الفراج پس از تساوی عربستان مقابل اروگوئه، از عملکرد جورجوس دونیس انتقاد کرد و معتقد است سبزپوشان بدون هویت مشخص بازی کردند.
حمله تند به مربی عربستان: خوش‌شانس و بی‌هویت

به گزارش"ورزش سه"، تساوی یک بر یک تیم ملی عربستان برابر اروگوئه در نخستین دیدار جام جهانی ۲۰۲۶ اگرچه با استقبال بسیاری از هواداران سعودی همراه شد، اما با انتقاداتی نیز نسبت به عملکرد فنی «الاخضر» همراه بود. در این میان، ولید الفراج، مجری و خبرنگار سرشناس عربستانی، به شدت از جورجوس دونیس، سرمربی یونانی تیم ملی این کشور انتقاد کرد.

الفراج در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس، ضمن تمجید از کسب یک امتیاز ارزشمند مقابل اروگوئه، این نتیجه را حاصل خوش‌شانسی دانست و نوشت: «برای کسب این یک امتیاز خوش‌شانس بودیم. البته شروع جام جهانی بدون شکست اتفاق خوبی است.»

او در ادامه با انتقاد از نمایش فنی عربستان افزود: «صادقانه بگویم، تیم ملی عربستان هویت مشخصی در زمین نداشت و تصمیمات دونیس هم عجیب بود؛ به‌خصوص تعویض مصعب الجویر و باقی ماندن سالم الدوسری در زمین.»

2482211

الفراج در بخش دیگری از صحبت‌های خود از محمد العویس، دروازه‌بان تیم ملی عربستان، تمجید کرد و نوشت: «باید از محمد العویس بابت عملکرد فوق‌العاده‌اش تشکر کرد. او بار دیگر خاطرات درخشش خود مقابل آرژانتین در جام جهانی ۲۰۲۲ را زنده کرد.»

العویس در دیدار برابر اروگوئه یکی از بهترین بازیکنان میدان بود. مهاجمان اروگوئه در طول مسابقه ۲۸ بار دروازه عربستان را تهدید کردند که ۱۰ ضربه آنها در چارچوب قرار داشت، اما سنگربان باتجربه سعودی تنها یک بار تسلیم شد و با چند واکنش دیدنی، نقش مهمی در کسب نخستین امتیاز تیمش در جام جهانی ایفا کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
14اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار