



به گزارش ورزش سه، ۴۵ دقیقه از نخستین دیدار تیم ملی ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ مقابل نیوزلند سپری شده و این بازی با تساوی ۱-۱ در جریان است.گرچه دروازه تیم ملی ایران خیلی زود و در همان دقایق ابتدایی باز شد، اما در ادامه ملیپوشان عملکرد قابل قبولی داشته و در نهایت و در اواسط نیمه اول توسط رامین رضاییان به گل تساوی دست یافتند.
اما چند دقیقه قبل از گل ایران، مهدی طارمی فرصت بسیار خوبی برای باز کردن دروازه حریف داشت. این ستاره باتجربه از مرکز میدان صاحب توپ شده و با گامهای بلند به سمت دروازه نیوزلند حرکت کرد. در شرایطی که آریا یوسفی در سمت چپ نفوذ خوبی داشته و از موقعیت مناسبی برای تک به تک شدن با دروازه حریف برخوردار بود، مهدی طارمی خودش از پشت محوطه جریمه اقدام به ضربه زدن کرد. اما شوت فنی این بازیکن با بدشانسی به دیرک سمت راست دروازه حریف برخورد کرد و تبدیل به گل نشد.
در این لحظه امیر قلعهنویی، سرمربی ۶۳ ساله تیم ملی ایران نسبت به تصمیم مهدی طارمی معترض بوده و به او گوشزد کرد که بهتر بود توپ را برای آریا یوسفی ارسال کند. البته دقایقی بعد و با گلزنی رامین رضاییان، بار دیگر آرامش بر چهره قلعه نوعی حاکم شد و تنش و ناراحتی ابتدایی تیم ملی بابت دریافت گل زودهنگام نیز مرتفع گشت.


